Μελέτης Ηλίας για τις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Τους αδίκησε κατάφορα»


Ο Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, όπου απάντησε και για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα η Άννα Παναγιωτοπούλου για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Να επιστρέψω όμως στους Ρέππα – Παπαθανασίου, που σε αγάπησαν πολύ. Μου είπαν εξαιρετικά λόγια για σένα, με τα οποία φυσικά συμφώνησα.

Τους ευχαριστώ και σε ευχαριστώ, εσύ με ξέρεις από το ξεκίνημά μου και ήσουν δίπλα μου στο “ταξίδι” αυτό… Απόλαυσα πολύ τη συνεργασία με το ισχυρό αυτό δίδυμο, που μας έχει χαρίσει εξαιρετικές δουλειές στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση. Είναι και ταλαντούχοι και γενναιόδωροι και εξαιρετικοί συνεργάτες και ξέρουν να φτιάχνουν τις καλύτερες συνθήκες για να στηθεί μια παράσταση. Τους χάρηκα πολύ.

Απ’ ότι μαθαίνω, θα τους συναντήσεις ξανά τον επόμενο χειμώνα. Ισχύει;

Αφού το έμαθες εσύ, δεν θα ισχύει; Ναι, θα συμπράξω στους “Μπαμπάδες με ρούμι”, τη θρυλική μαύρη κωμωδία τους, που θα ανεβάσουν στο θέατρο “Αλίκη” με πρωταγωνιστές τους υπέροχους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Βίκυ Σταυροπούλου. Δύο υπέροχα πλάσματα, με τα οποία είχα τη χαρά να συνεργαστώ το περασμένο καλοκαίρι στην “Πενταγιώτισσα”. Είναι χαρισματικοί και στη σκηνή και στη ζωή και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε πρόβες στους θεϊκούς “Μπαμπάδες”.

Έγιναν πρόσφατα στόχος της Άννας Παναγιωτοπούλου και οι δυο τους…

Αυτό που έζησα από τη συνεργασία μαζί τους δεν έχει να κάνει καθόλου με όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Τους αδίκησε κατάφορα, πιστεύω, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει να σχολιάζω τέτοια σκηνικά. Τονίζω και πάλι ότι εκτιμώ πολύ και τον Χρήστο και τη Βίκυ, που είναι εξαιρετικοί, και ανυπομονώ να τους συναντήσω στους “Μπαμπάδες”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια