Ρώμας: Τι αποκαλύπτει για την επιστροφή της Λουιζίδου στο ΚΑΦΕ και για το ''ανοικτό'' τέλος...

0

Η επιτυχία της σειράς τώρα είναι μια δικαίωση της ομάδας σας;  
Έχει γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Οι νέοι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί, εννοώ τα παιδιά που μεγάλωσαν, αλλά και όσους άλλους νέους που προσθέσαμε στο καστ. Ταυτόχρονα, οι παλιοί ηθοποιοί που στήριξαν τα θεμέλια του εγχειρήματος παρουσιάστηκαν όλοι ανανεωμένοι. Δικαιωμένος δεν νιώθω, γιατί δεν είχα να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Ό,τι έπρεπε το απέδειξα στον εαυτό μου, ο οποίος πάντα ήταν και ο μεγαλύτερος προβοκάτοράς μου. Τώρα, δεν έχω καν χρόνο για να αποδεικνύω. Ο χρόνος που μένει είναι για να δράσω και να μπορέσω να κάνω ακόμη κάποια πράγματα, έτσι όπως τα έχω ονειρευτεί.  

Οι νέοι ηθοποιοί που έχετε αναδείξει, όλα αυτά τα χρόνια, σας το έχουν αναγνωρίσει;  
Κάποιοι ναι και κάποιοι λιγότερο. Συμβουλεύω πάντα τους μαθητές μου ότι όποιος δεν αναγνωρίζει το καλό που του κάνει άλλος, θα έχει πρόβλημα στο μέλλον. Αυτά τα πράγματα γυρίζουν μπούμερανγκ. Εγώ, πάντως, δεν περιμένω ανταπόδοση από κανέναν. Θέλω, όμως, να επισημάνω ότι αρκετές φορές έχω δει την ευγνωμοσύνη συναδέλφων και με συγκινεί πάρα πολύ. 

Πώς επιλέξατε τη Ζέτα Δούκα; Τη Χαρά θα την ξαναδούμε στο σίριαλ;  
Βεβαίως! Η Χαρά αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι του σίριαλ και ,άλλωστε, παραμένει παρούσα, γιατί στοιχειώνει τον κεντρικό ήρωα. Το σίριαλ μπορεί να λειτουργήσει για ένα διάστημα χωρίς εκείνη. Είναι φτιαγμένο έντεχνα και δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κενό. Χρειαζόταν, βέβαια, μια άλλη γυναίκα ως αντίβαρο στον Πώποτα, όσο η Ρένια ήταν αναγκασμένη να λείψει, και τη βρήκαμε στο πρόσωπο της Ζέτας. Η ιστορία της θα δώσει νέα δυναμική στη σειρά. Η Ζέτα είναι εξαιρετική ηθοποιός, έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, γιατί είναι πολύ δοτική συνάδελφος. Τοποθετείται πολύ προσεκτικά στον ρόλο της,σκέφτεται τις λεπτομέρειες και γι' αυτό θα πάει πάρα πολύ καλά. Στην πορεία βέβαια θα μπει και η Ρένια πολύ δυναμικά και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτό το σίριαλ κι αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ, γιατί μια τυχαία επιτυχία γίνεται μόνο μία φορά. 

Έχετε σκεφτεί, λοιπόν, και πώς θα συνεχιστεί η σειρά του χρόνου; 
Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο! Δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς. Υπάρχει εναλλακτική για το τέλος και αυτό γιατί μπορεί να υπάρξει η πιθανότητα να συνεχίσουμε και για άλλη μία χρονιά. Αν μου ζητηθεί να το κάνω από το κανάλι, θα το κάνω, γιατί αυτό το κανάλι το αγαπώ και του οφείλω τα μέγιστα. Και το κανάλι, όμως, με έχει σεβαστεί στο έπακρο. Τους είμαι ευγνώμων... Είναι το κανάλι της ζωής μου, όπως και να το κάνουμε.

Αυτά δήλωσε ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο 7 μέρες TV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !