Η παραίτηση , η δήλωσή της , και το ρεπορτάζ...

0

Παραιτήθηκε σήμερα η Νόνη Καραγιάννη λέγοντας πως η «νέα ηγεσία του σταθμού έκρινε ότι η εκπομπή δεν ταιριάζει με τη φυσιογνωμία που επιθυμεί να δώσει στον Αθήνα 9.84».  Το ανακοίνωσε ,μάλιστα, στην αρχή-αρχή της σημερινής της εκπομπής - 10 με 12 το πρωί. 


Το ρεπορτάζ βέβαια άλλα λέει. Γιατί είναι διαφορετικό «η εκπομπή δεν ταιριάζει με τη φυσιογνωμία του Αθήνα 9.84» και διαφορετικό θέλουμε, π.χ., να μετακινηθείς στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η διαφορά είναι χαώδης. «Η νέα ηγεσία του σταθμού έκρινε ότι η εκπομπή δεν ταιριάζει με τη φυσιογνωμία που επιθυμεί να δώσει στον Αθήνα 9.84» είπε η Νόνη Καραγιάννη. «Η ιστορία μου στον Αθήνα 9.84, η σχέση μου μαζί του και κυρίως η σχέση με τους ακροατές από το 1998 δεν μου επιτρέπουν να μπω σε οποιαδήποτε αντιδικία. Δεν μου επιτρέπουν οποιαδήποτε διεκδίκηση. Γι αυτό και αποφάσισα να παραιτηθώ».

Δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιο ραδιόφωνο στον κόσμο που έχει υπογράψει συμβόλαιο με παραγωγό προσφέροντάς του μία εκπομπή, συγκεκριμένη ώρα, για πάντα. Και αν υπάρχει τέλος πάντων, δεν το ξέρουμε.Η νέα ηγεσία είναι η Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Που θέλει να φτιάξει καινούργιο ραδιόφωνο. Τον Αθήνα 9.84. Βγάζοντάς τον από την ανυποληψία στην οποία είχε πέσει τα τελευταία χρόνια. Φταίει, ναι. Η Μυτιληναίου. Θα έπρεπε να στήσει το ραδιόφωνο που σχεδιάζει, να κάνει τις όποιες αλλαγές της στο πρόγραμμα, αλλά με μία προϋπόθεση: αλλαγές μέχρι τις 10 το πρωί και αλλαγές μετά τις 12 το μεσημέρι. Το 10 με 12 έπρεπε να το αφήσει εκεί που είναι. Απείραχτο. Να συνεχίσει να κάνει εκπομπές η Νόνη Καραγιάννη, εσαεί. Που η σχέση της με τους ακροατές μετράει από το 1998...

ΑΠΟ: Ε-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !