Η Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει: ''Το καλοκαίρι έδωσα τα χέρια με τον ΣΚΑΪ''

2

Ξεκινώ με τον Alpha. Κατ’ αρχάς θέλω να μου πεις πώς ήταν η τελευταία σου χρονιά στο κανάλι όσον αφορά τις συνθήκες. Πώς ήταν το κλίμα; 
Όχι διαφορετικό σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Θα χαρακτήριζα το κλίμα αγωνιστικό, γιατί εγώ πάντα έπρεπε να φτάνω σε ένα αποτέλεσμα ανεξαρτήτως συνθηκών. Δεν έκανα ποτέ focus στο περιβάλλον, εστίαζα πάντα στις ιστορίες και τη θεματολογία της εκπομπής. Στο περιεχόμενό της. 

Υπήρξαν ,όμως, και βολές στο πρόσωπό σου από άλλα πρόσωπα του σταθμού…  
Ναι, υπήρξαν, αλλά ποτέ δεν απάντησα. Και δεν απαντώ σε κριτικές που εμπεριέχουν εμπάθεια. Αν κάποιοι είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντί σου και τους απαντήσεις, πολλαπλασιάζεις την αρνητικότητα. Όλα αυτά τα αγνοώ, τα προσπερνώ και προχωρώ. 

Πώς ήρθε τελικά η λήξη της συνεργασίας;  
Στα μέσα Αυγούστου με ένα τηλεφώνημα. Στέλεχος του σταθμού, το οποίο δεν γνώριζα και δεν είχα συναντήσει ποτέ, μου ανακοίνωσε πως ο Alpha αποφάσισε να σταματήσει το «Πακέτο» και στη συνέχεια μου πρότεινε να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν έγινε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, ήταν ανακοίνωση.  

Εσύ δεν επεδίωξες κάποια συνάντηση με στελέχη του σταθμού; 
Όχι, γιατί θεώρησα πως το κανάλι θα επεδίωκε αυτήν τη συνάντηση. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον Alpha. Είναι κάτι που τελείωσε και δεν ξαναγυρνάω στα παλιά.  

Το τηλεπαιχνίδι σκέφτηκες να το κάνεις; 
Όχι, καθόλου. Δεν ήταν στις επιδιώξεις ή στις επιλογές μου. Και δεν νομίζω πως μου ταιριάζει ιδιαίτερα.  

Ποιοι πιστεύεις πως ήταν οι ουσιαστικοί, οι αληθινοί λόγοι που αυτή η συνεργασία έφθασε στο τέλος της;  
Εικασία θα κάνω, γιατί δεν το γνωρίζω. Ήταν συγκερασμός πραγμάτων. Ίσως να ήταν και το οικονομικό, το οποίο ,όμως, δεν το συζητήσαμε ποτέ. Ίσως να ήθελαν να μειώσουν τα κόστη. Έχουν γίνει βέβαια πολύ ακριβότερες εκπομπές στον Alpha. Ήταν το τέλος μιας εποχής.  

Τι συναισθήματα σου έχει αφήσει; 
Προσπαθώ να μη βάζω συναίσθημα. Προσπαθώ να είμαι λογική και συνεπής. Αυτό χρειάζεται για να προχωρήσεις. Ήταν σίγουρα μια μαθητεία. Χωρίς κλίκες, χωρίς διασυνδέσεις, χωρίς δόντι και χωρίς θείο αλλά και λοιπούς τηλεοπτικούς συγγενείς μια χαρά ήταν. Πολλά χρόνια. Δεκατέσσερα στην πρώτη γραμμή. Τα κατάφερα με ένα concept δικό μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πραγματικά ήταν μια περίφημη διαδρομή, που όπως όλες κάποτε τελείωσε.  

Γιατί επέλεξες να μείνεις εκτός στο πρώτο μισό της σεζόν; Ξέρω πως είχες προτάσεις…  
Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου. Ήταν οι συγκυρίες όπως διαμορφώθηκαν. Είχα συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ, αλλά δεν μπορούσα τον Ιούλιο να υπογράψω καθώς ήταν ακόμα σε ισχύ το συμβόλαιο με τον Alpha, το κανάλι ήθελε να κλείσει το πρόγραμμά του και χάλασε. Στη συνέχεια μιλήσαμε με το One για κοινωνική εκπομπή. Όταν τελικά βγήκε ως Mega και άλλαξε ο σχεδιασμός του σταθμού και αποφασίστηκε να μη βγουν νέες ψυχαγωγικές εκπομπές, δεν προχώρησε ούτε αυτό. Αλλά προχώρησε τελικά η συνεργασία με το Open και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό.

Αυτά δήλωσε η για ακόμη μια φορά αποκαλυπτική στις συνεντεύξεις της ,Βίκυ Χατζηβασιλείου, στο TV ETHNOS και τον Αλέξη Μίχα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι όμως κάπου φτανει Βικυ...έλεος,τηλεοραση περιοδικα πάντου βγαινεις τελευταια.Λίγο χαλαρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.47. Kαι εμενα με κούρασε όλο αυτό, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν βγαίνει μόνη της στα περιοδικά , εκπομπές κτλ, αλλά την καλούνε γιατί πουλάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !