Παναγιώτα Βιτετζάκη: «Παλεύω να βρω κάποια ομοιότητα με την ηρωίδα που υποδύομαι»

Χρήστος Παναγούλης
0

Η  Παναγιώτα Βιτετζάκη μιλά στο «TV Εθνος» για τον ρόλο της Κατερίνας που υποδύεται στη σειρά του Alpha «Ερωτας μετά». Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρεται στα επόμενα επεισόδια του «Έρωτας μετά», στη σχέση της εκτός πλατό με τον συμπρωταγωνιστή της Γιώργο Παπαπαύλου και εξηγεί τι σημαίνει γι’ αυτήν έρωτας.

Ποια ήταν η πρώτη εντύπωσή σας όταν διαβάσατε τον ρόλο σας;

Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου έχει αλλάξει άρδην. Αρχικά αυτό το οποίο είχα συμφωνήσει με τον σκηνοθέτη, Στέφανο Μπλάτσο, ήταν ο ρόλος της Κατερίνας που υποδύομαι να εμπεριέχει το καλό στοιχείο, το οποίο στην πορεία άλλαξε και η Κατερίνα εξελίχθηκε σε πανούργα γυναίκα.

Εσείς με την ηρωίδα που υποδύεστε έχετε κοινά στοιχεία;

Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Παλεύω να βρω κάποια γιατί έχει νόημα να την κατανοήσω, να την αγαπήσω, ώστε να μπορέσω να την αποδώσω πιο τρισδιάστατα. Είναι ένα κορίτσι που χρησιμοποιεί πάρα πολύ το ερωτικό στοιχείο της για να καταφέρει πράγματα. Είναι αυτό που λέμε πατάει επί πτωμάτων. Το βασικό θέμα της είναι η ζήλια για την αδελφή της.

Υπάρχει κάτι που να γοητεύει στον χαρακτήρα της Κατερίνας;

Με γοητεύει που ως ηθοποιός μπαίνω στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου ο οποίος λειτουργεί με έναν ανήθικο τρόπο, που στη ζωή μου θα φοβόμουν και να σκεφτώ ακόμη.

Τι κρύβει η Κατερίνα από τον Ηλία που έχει σχέση με το παρελθόν της;

Αυτό είναι κάτι στ’ αλήθεια που κι εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμη στα χέρια μας το σενάριο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακριβή εικόνα του τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Γι’ αυτό κιόλας πολλές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να χτίσουμε τον ρόλο μας, ειδικά από την αρχή.

Ως Κατερίνα θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις στη συνέχεια...

Αποκαλύψεις οπωσδήποτε θα γίνουν. Τώρα ποιες από αυτές είναι αληθινές και ποιες όχι, θα το μάθουμε κι εμείς στην πορεία.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα επηρεάσουν τη σχέση σας με τον Ηλία;

Σαφέστατα, γιατί η Κατερίνα τελικά έχει πολύ πιο σημαντικό ρόλο στο τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα από αυτό που στην αρχή τουλάχιστον πιστεύαμε.

Θα παντρευτεί η Κατερίνα τον Ηλία;

Πάρθηκε η απόφαση ώστε να γίνει αυτός ο γάμος. Τώρα τι θα συμβεί τελικά, θα το δω κι εγώ μόλις πάρω στα χέρια μου το σενάριο.

Πώς θα δούμε στη συνέχεια να εξελίσσεται αυτή η σχέση;

Εξελίσσεται σε μια πιο ειλικρινή σχέση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι συμπορεύονται έχοντας επίγνωση πια του ποιος είναι τι. Δηλαδή θα πέσουν οι μάσκες και θα υπάρξει αποδοχή ουσιαστικά του τι είναι ο καθένας.

Πώς είναι η σχέση σας εκτός πλατό με τον τηλεοπτικό παρτενέρ σας, Γιώργο Παπαπαύλου;

Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Γιώργο και νιώθω πραγματικά πολύ τυχερή γι’ αυτήν τη συνεργασία. Εχει τύχει να βγούμε έξω μαζί και να τα πούμε. Γενικά είμαι πολύ τυχερή που συνυπάρχω με όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ηθοποιούς που βρίσκονται στη σειρά, οι οποίοι έχουν και ήθος και χιούμορ.

Για εσάς τι είναι έρωτας;

Η αβεβαιότητα νομίζω. Το να σε καίει ότι για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ως προς τον άλλον.

Οταν είμαστε ερωτευμένοι πιστεύετε ότι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και πιο δυνατοί;

Οχι. Πιστεύω ότι πιο δυνατοί γινόμαστε αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όποια πληγή μπορεί να μας έχει δημιουργήσει ένας έρωτας.

Υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;

Νομίζω πως όχι. Εχω την αίσθηση ότι σε βάθος χρόνου θα υπάρξει κάποια υπόνοια ερωτική.

Οι δικοί σας άνθρωποι σας βλέπουν στην τηλεόραση; Σας λένε κάτι για τη σειρά που παίζετε;

Ναι, με βλέπουν. Της μητέρας μου ειδικά της αρέσει τόσο πολύ η σειρά, που ξεχνάει ότι το παιδί της παίζει σε αυτή. Θέλει να έχει αγωνία για την εξέλιξη και δεν θέλει να ξέρει από πριν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !