Οι αποφάσεις της ΕΡΤ για τον κορωνοϊο

Μετά τις νεότερες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και της προτροπής των ειδικών επιστημόνων να αποφεύγονται τις επόμενες εβδομάδες οι συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους, κυρίως των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, η Δημόσια Τηλεόραση να μεταδώσει εκτάκτως φέτος σε απευθείας σύνδεση όλες τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Παράλληλα, η ΕΡΤ αποφάσισε από εδώ και στο εξής να μεταδίδει με απευθείας διερμηνεία και στη νοηματική γλώσσα, όλες τις δημόσιες ενημερώσεις για τον κορονοϊό, δίνοντας πρόσβαση σε χρηστικές πληροφορίες και στους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα ακοής.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν λέει εκτάκτως η ΕΡΤ, τι ακριβώς εννοεί; Κάθε χρόνο, όλα τα χρόνια η ΕΡΤ (τόσο η ΕΡΤ1, όσο και η ΕΡΤ3) μεταδίδει και ορθά πράττει όλες τις ακολουθίες της Μ.Εβδομάδας.

Αυτό το διατυμπανισμένο "εκτάκτως", σε τι ακριβώς στοχεύει; Απλά διερωτώμαι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φυσικά και η ΕΡΤ2 μεταδίδει τις περισσότερες Θείες Λειτουργίες και ακολουθίες, μετά την μετατροπή του πρώτου καναλιού σε πολυσυλλεκτικό-ενημερωτικό.
Ο χρήστης Ploutarchos είπε…
Σχεδόν πάντα το δεύτερο (σε ιεραρχία) κανάλι της ΕΡΤ μεταδίδει τις ακολουθίες. Από το 2015 και έπειτα πάντα η ΕΡΤ2, μέχρι το 2013 η ΕΤ1 (που είχε ακριβώς το ίδιο προφίλ με την σημερινή ΕΡΤ2)