Έλενα Χριστοπούλου: «Πρέπει να μείνουμε μέσα για να μπορούμε να βγούμε έξω»

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου που έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους γι’ αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει η Ελλάδα, αλλά και όλος ο κόσμος.

«Είμαι 100% σύμφωνη με την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού πρέπει να γίνει έτσι, ας γίνει. Πρέπει όλοι να προσέξουμε τώρα, να καταλάβουμε ότι ζούμε σε μια χώρα που κι ένα μικρό σπίτι να έχουμε, ένα μικρό παράθυρο, έχουμε τέτοιο ήλιο και τέτοιο ουρανό που μπορούμε να παίρνουμε ελπίδα. Σκεφτείτε να μέναμε σε μια άλλη χώρα, χωρίς παράθυρα, χωρίς μπαλκόνια, με γκρίζο ουρανό, πώς είναι αυτοί οι άνθρωποι…

Πρέπει να μείνουμε μέσα για να μπορέσουμε να βγούμε έξω. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Είμαι περίπου δέκα μέρες κλεισμένη στο σπίτι. Σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν και πρέπει να είναι έξω για εμάς, για να είμαστε εμείς καλά, πρέπει να τους σεβαστούμε και πρέπει για πρώτη φορά να κοιτάξουμε τον διπλανό μας γιατί πρέπει όλοι να βγούμε νικητές από αυτή την ιστορία. Και πρέπει να ακούμε αυτόν τον “φωτεινό” άνθρωπο, τον κύριο Τσιόδρα, που κάθε μέρα βγαίνει και μιλάει στις ψυχές μας και όχι στις κάμερες και να τον ακούμε πιστά», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια