ΕΡΤ: Νοηματική και για τον κορωνοϊό...

1

Με απευθείας διερμηνεία και στη Νοηματική Γλώσσα, η ΕΡΤ είναι ο μόνος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που μεταδίδει τις τελευταίες μέρες όλες τις δημόσιες ενημερώσεις για τον κορωνοϊό, δίνοντας πρόσβαση σε χρηστικές πληροφορίες και στους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα ακοής.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της ΕΡΤ βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης, μεταφέροντας τις εξελίξεις από τις 06:00 το πρωί έως αργά το βράδυ μέσα από όλα τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές εκπομπές και την ιστοσελίδα της. Περισσότεροι από 80 καθηγητές ιατρικής, λοιμωξιολόγοι, στελέχη των δημόσιων υπηρεσιών υγείας, αναλυτές, οικονομολόγοι, παράγοντες της αγοράς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φιλοξενήθηκαν αυτό το διάστημα στις εκπομπές και τα δελτία της ΕΡΤ1, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις του ιού στη δημόσια υγεία, την οικονομία και την κοινωνία.

Με νηφαλιότητα και αξιοπιστία η ΕΡΤ ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για την εξέλιξη του κορονοϊού σε όλη την Ελλάδα, χωρίς υπερβολές και με σεβασμό στα προσωπικά στοιχεία των νοσούντων. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του προσωπικού της και έχει προβεί στις αναγκαίες προβλέψεις για την απρόσκοπτη ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, ακόμη και στην απευκταία περίπτωση ευρείας εξάπλωσης του ιού.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είμαι Ν. Δ Αλλά και παλιότερα έβλεπα ερτ ειδήσεις.. Ήταν αντικειμενική σε σχέση με σύριζα που παραχαιδευαν την κυβέρνηση... Τουλάχιστον τώρα ακούμε απλώς είδηση και οχι σχόλια φιλοκυβερνητικα...
    Στο δελτίο ακούγεται ότι λένε το πλήθος των καναλιών... Αυτό τιμά την ερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !