Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση: «Μια μερίδα με την μαγκιά και την επιπολαιότητα της…»


Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση ξέσπασε για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και τους «επιπόλαιους» που επιμένουν να βγαίνουν έξω παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης.

«Έχουμε μια κυβέρνηση που χειρίζεται δυο τεράστια θέματα με σοβαρότητα. Το θέμα των επιθέσεων κ του οργανωμένου σχεδίου Ερντογάν το χειρίστηκε τόσο καλά που έγινε μπούμερανγκ για την Τουρκία αλλά κ το θέμα που έγινε εφιάλτης παγκοσμίως: αυτόν τον αόρατο εχθρό, τον ιό.

Τι να πούμε για γιατρούς νοσοκόμους όλο το προσωπικό νοσοκομείων κλπ ..για τους υπάλληλους φαρμακείων ντελίβερι σουπερμαρκετ που με κίνδυνο για τη ζωή τους κ της οικογένειάς τους μας βοηθούν νυχθημερόν για τους στρατιώτες μας στα σύνορα που έρχονται σε επαφή με τόσα άγνωστα στοιχεία.

Για μένα η Κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν και έχει επιλέξει κ σπουδαίους επιστήμονες που μας ενημερώνουν σωστά μα κ όλοι οι καλλιτέχνες έχουν προσπαθήσει με τον τρόπο τους να βοηθήσουν κ να επηρεάσουν πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τοοοοσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών; Πλημμύρισαν νησιά, εξοχές χωριά, τι φταίνε οι κάτοικοι εκεί; Πρέπει να διασπείρουμε παντού τον ιό;

Δεν έχουμε σύστημα που να αντέχει. Δεν γίνεται οι περισσότεροι να δείχνουν σοβαρότητα κ μια μερίδα με την μαγκιά κ την επιπολαιότητα της να βάζει σε κίνδυνο όλη τη χωρά!! Μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί κ βρίσκουμε ξεχασμένες σκέψεις επαφές συναισθήματα. #menoumespiti #menoumeellada #westayhealthy #wetakecare»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια