Ξανά μπροστά η Φαίη Μαυραγάνη


Την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών έχει κερδίσει η εκπομπή, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη ,στο OPEN, συνεχίζοντας να καταγράφει πρωτιά στο δυναμικό κοινό και τον Φεβρουάριο. Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05.30 το πρωί, με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, απευθείας συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο, η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική ομάδα τής εκπομπής, δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές με εγκυρότητα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. 

Τον Φεβρουάριο η εκπομπή  βρίσκεται, για μια ακόμη φορά, στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 16,3%, με διαφορά 3,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι («Πρωινοί τύποι»/ ΑΝΤ1 12,4%), ενώ είναι πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της και στα περισσότερα επιμέρους εμπορικά κοινά. 

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5:30 το πρωί, η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στο OPEN για να ξέρετε πρώτοι «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ploutarchos είπε…
Και φανταστείτε ότι το 12,4% των Πρωινών Τύπων αφορά μόνο μέχρι τις 10:00, γι' αυτό και προηγείται του Αυτιά που έρχεται τρίτος στο δυναμικό
Ο χρήστης Τόλης είπε…
Η Φαίη είναι πολύ μαγκάκι και με την αξία της είναι στην πρώτη θέση!!!