Ο Σάββας Πούμπουρας για τον Νίκο Μουτσινά: «Δέχεται σάτιρα, τρόμαγκμα όμως όχι»

Η εκπομπή Best Friends Fear θα ολοκληρωθεί τέλη Μαρ­τίου. «Στις φάρσες που κάνω προσπαθώ να γνωρίζω μια ιστορία που να αφορά τα θύματα αλλά και το στενό τους περιβάλλον.Υπήρξαν άτομα στα οποία απέφυγα να κάνω φάρσα, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, που ξέρω πως φοβάται πολύ με αυτά, αλλά και αρκετοί ακόμα που ήξερα από την αρχή πως ήταν δύσκολοι ως άνθρωποι και δεν θα έβγαζαν καθόλου υλικό.

Ένα ακόμα πρόσωπο που είχα σκεφτεί να κάνω φάρσα αλλά δεν το προχώρησα ήταν ο Νίκος Μουτσινάς.Ήξερα πως θα παρεξηγούνταν. Βρήκα αντίσταση απ' τον κύκλο του. Το άφησα. Ο Νίκος δέχεται σάτιρα, τρόμαγμα όμως όχι» ξεκαθαρίζει.

Θέλοντας να αντιστρέψω λίγο τους ρόλους, τον ρωτάω αν από θύτης έχει γίνει θύμα. Αν δηλαδή έχει γίνει μια καλοστημένη φάρσα με τελικό αποδέκτη εκείνον.

«Όχι, δεν μου έχουν κάνει φάρσα. Πλέον, είμαι τόσο πονηρεμένος που το πρώτο που θα σκεφτώ σε ένα περίεργο σκηνικό είναι πως μου την έχουν στημένη για να μου κάνουν φάρσα. Με σταματούν στον δρόμο και πολλές φορές μου λένε "Θα σου κάνουμε φάρσα και θα δεις τι έχεις να πάθεις". Με λίγα λόγια, πιστεύω πως είμαι αρκετά δύσκολο θύμα και καθόλου ευκολόπιστο».

Παράλληλα με τα γυρίσματα του Best Friends Fear, ο Σάββας βίωνε και την απόλυτη ευτυχία, μια και η σύζυγος του, Αρετή Θεοχαρίδου, ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα, η Αρετή ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί, το προσπαθούσαμε και ήρθε. Νομίζω πως είναι από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή ενός ζευγαριού η εγκυμοσύνη της γυναίκας.

Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια