Προσλήψεις στην ΕΡΤ


Τη στιγμή που μερίδα της κυβέρνησης επανέρχεται στο σχέδιο του λουκέτου για την ΕΡΤ και το υπουργείο Οικονομικών απέρριψε το σχέδιο της εθελουσίας εξόδου, η κρατική ραδιοτηλεόραση επαναφέρει το καθεστώς των συμβάσεων έργου.

Το καθεστώς με το… μπλοκάκι, που καταργήθηκε στην ΕΡΤ εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, επανέρχεται, όπως αποκάλυψε η στήλη την περασμένη Κυριακή. Έτσι, δόθηκαν στη δημοσιότητα τρεις προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων στα Μέσα της ΕΡΤ.

Η πρώτη αφορά την πρόσληψη 12 εργαζομένων στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και 5 ανταποκριτές της ΕΡΤ σε ισάριθμες πόλεις του εξωτερικού (Παρίσι, Μόσχα, Βρυξέλλες, Λευκωσία, Σόφια). Με τη δεύτερη πρόσκληση ζητούνται 8 «μπλοκάκηδες» για την ΕΡΑ, κυρίως στα Μουσικά Σύνολα και στο Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Τέλος, με την τρίτη πρόσκληση ζητείται η πρόσληψη 2 εργαζομένων για την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών. Το κόστος των 22 αυτών συμβάσεων έργου ανέρχεται στο ανώτατο ποσό των 406.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και λοιπών επιβαρύνσεων. Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν έως αύριο στο Ραδιομέγαρο.


typologies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια