Αλλάζει η ροή του προγράμματος και στον ALPHA

0

Όλοι εμείς στον Alpha, συναισθανόμενοι την πρωτόγνωρη κρίση με την οποία είμαστε αντιμέτωποι, συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον κοινωνικό ρόλο μας που στο επίκεντρό του έχει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των τηλεθεατών. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας ασφαλές, συνεχίζουμε αύριο τη ροή του προγράμματός μας, ενισχύοντας το κομμάτι της ενημέρωσης. 

Προσαρμόζουμε τη θεματολογία της εκπομπής ,«Happy Day στον Alpha», ρίχνοντας τη βαρύτητα σε θέματα που αφορούν την υγεία μας. Σε ζωντανές συνδέσεις, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα παρουσιάσει την πλατφόρμα διεξαγωγής των μαθημάτων και ο Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Θάνος Δημόπουλος, θα αναλύσει την εξέλιξη διάδοσης του κορωναϊού σύμφωνα με τις προβλέψεις που ακολουθούν τα μέτρα που έχουμε λάβει ως χώρα. 

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης παρατείνουμε τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων σε 2 ώρες. Το Alpha News θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 ώστε να μεταφέρει στους τηλεθεατές ενδελεχώς όλες τις εξελίξεις, τις νέες οδηγίες και τα μέτρα που αφορούν τη συνθήκη που αντιμετωπίζουμε ως χώρα αλλά και παγκοσμίως. 

Ο Alpha είναι δίπλα σας. Και μαζί, «μένουμε σπίτι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !