Aργύρης Αγγέλου: «Νομίζω δύσκολα θα βλέπαμε κάποιο remake του Παρά Πέντε»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου στην κάμερα του “Ευτυχείτε” με αφορμή την επανάληψη της παράστασης “Ο συλλέκτης”. Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τις σειρές που προβάλλονται ξανά στο Mega αλλά και το reunion που έκαναν πριν λίγες ημέρες τα μέλη της ομάδας του “Παρά πέντε”.

“Αισθάνομαι ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ αυτή η ιστορία και νιώθω πολύ έντονα την αγάπη του κόσμου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Αγγέλου προσθέτοντας πως “στο δρόμο πια με φωνάζουν Αργύρη! Πέρασαν 20 χρόνια αλλά το έμαθαν το όνομα μου. Οι πιτσιρικάδες κυρίως με φωνάζουν ακόμα Φώτη ή Λαζάρου”!

“Είχα πάρα πολλά χρόνια να δω επανάληψη σειράς και είδα φέτος το πρώτο επεισόδιο στο Mega που ξανάπαιξε. Το χάζεψα γιατί έτυχε να είμαι σπίτι και ήταν περίεργο. Έχουν αποτυπωθεί ουσιαστικά τα νιάτα μας! Αυτά τα 15, 16 χρόνια που έχουν περάσει, όταν είσαι 25 και γίνεσαι 40, αποτελούν κομβικό σημείο που βλέπεις έντονα την αλλαγή” πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.


Όσον αφορά την πρόσφατη επανένωση της ομάδας του Παρά Πέντε, που είδαμε μέσα από τα social media, ο Αργύρης Αγγέλου πρόδωσε πως “ο Γιώργος Καποτζίδης μας πήρε τηλέφωνο και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Ίσως ήταν η ωραιότερη συνάντηση που είχαμε από τότε”!
“Νομίζω δύσκολα θα βλέπαμε κάποιο remake του Παρά Πέντε, δεν είναι στα άμεσα σχέδια του Γιώργου” συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής του αγαπημένου τηλεοπτικού σίριαλ του Mega.

Όσον αφορά το κομμάτι της παρουσίασης, στο οποίο στο παρελθόν δοκιμάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα, ο Αργύρης Αγγέλου ήταν σαφής. “Ποτέ! Δεν έχω ξαπλώσει ποτέ το βράδυ στο κρεβάτι μου και να έχω ονειρευτεί να κάνω παρουσίαση ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !