Απολύθηκαν 7 ακόμη άτομα - Κλείνουν ''Mirror'' και ''Celebrity''


Σε απόλυση επτά εργαζομένων, εν μέσω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις του Χ. Φιλιππόπουλου, ο μεγαλύτερος όμιλος περιοδικών στη χώρα, ο οποίος αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση δύο περιοδικών, του «Mirror» και του «Celebrity». 

 Οι άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους την περασμένη Τετάρτη είναι οι συντάκτες, γραφίστες και εργαζόμενοι στο μάρκετινγκ. 

Ο ίδιος Όμιλος περιοδικού Τύπου, ο πλουσιότερος στην ελληνική αγορά, προ μηνός απέλυσε δύο ακόμη εργαζόμενους, μετά από την αναστολή έκδοσης του περιοδικού, «Esquire».

Και μπορεί μεν η… εξοικονόμηση δαπανών μέσω απολύσεων να προχωρά κανονικά, την ίδια ώρα,όμως, οι Αττικές Εκδόσεις ετοιμάζουν web TV και επεκτείνονται στα ψηφιακά. Έχοντας αγοράσει τον διαδικτυακό τόπο The Toc, διαμορφώνουν αυτές τις ημέρες το στούντιο, απ’ όπου θα μεταδίδουν τις ιντερνετικές εκπομπές.  Διευθυντής εκεί ο Μανώλης Καψής. 

Οι Αττικές Εκδόσεις εκδίδουν, μεταξύ άλλων, τα περιοδικά «Τηλέραμα», «Τηλεθεατής», «Madame Figaro», «Shape», την εβδομαδιαία εφημερίδα, «Κεφάλαιο», και πολλά κλαδικά έντυπα. 

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ - avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια