Απόψε στις 20:45 έρχεται νέο επεισόδιο «Your Face Sounds Familiar»

Aυτή την Κυριακή, 22 Μαρτίου, στις 20:45, έρχεται νέο επεισόδιο «Your Face Sounds Familiar» και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ, με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις!

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, καθώς και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν, ξανά, κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar», με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.
Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή στο 6ο επεισόδιο είναι :
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ -BRITNEY SPEARS
ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ  - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ  -  LIONEL RICHIE
ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ - ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ
ΕΥΡΥΔΙΚΗ - MADONNA
ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ - ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ
ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ - DALIDA
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ
ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ - ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ    -ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

     
Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Μείνετε συντονισμένοι! «Your Face Sounds Familiar» αυτή την Κυριακή 22/03 στις 20:45 !

Σημείωση : Το 6ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/03,  χωρίς την παρουσία κοινού  στο πλατό, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα υγιεινής και με βάση τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μετα τελος;;