Δεν βγαίνουν Λιάγκας και Μουτσινάς για τις επόμενες 14 μέρες...

Μετά την αναβολή της πρεμιέρας του «Big Brother», φαίνεται πως ο Κορονοϊός επηρεάζει και άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com, για τις επόμενες 2 εβδομάδες δεν θα βγουν στον αέρα οι εκπομπές «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. 


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Σωστή κίνηση. Το καλύτερο για εμένα είναι να παγώσουν για 2 εβδομάδες όλες οι ζωντανές εκπομπές της τηλεόρασης, όλων των καναλιων. Και μην αρχίσετε ορισμενοι τι θα βλεπουμε κτλ, γιατί η ζωή των ανθρώπων είναι πάνω απο όλα. Και οι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές κτλ άνθρωποι είναι.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Έχει δίκιο ο @Κωστης!Οι ενημερωτικές εκπομπές μόνο δεν μπορούν να σταματήσουν,βασικά τα δελτία ειδήσεων....Κι αυτά όμως να μεταδίδουν μόνο τα σημαντικά γεγονότα και να λειτουργούν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό.
Ο χρήστης Δαμιανός είπε…
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κωστή. έτσι πρέπει να γίνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέρουμε αν θα μεγαλώσει ο χρόνος των Αταίριαστων και τί θα βάλουν στη θέση του Μουτσινά;; Επανάληψη φαντάζομαι. Η απόφαση είναι σωστή ο Λιάγκας σίγουρα είχε έρθει σε επαφή με τη Φαίη και στον Μουτσινα δούλευαν και άνθρωποι που δούλευαν και στο Πρωινό. Σωστά σταματούν για δύο εβδομάδα που είναι και το διάστημα που δίνουν οι γιατροί για να εκδηλώσει κάποιος τον ιό. Οι επαφές είναι το μεγάλο πρόβλημα στον ιό αυτό και αφού δεν υπάρχει θεραπεία για τώρα μόνο με την καραντίνα μπορεί να σπάσει η αλυσίδα και κάποια στιγμή να πέσουν τα νούμερα των νοσούντων.