Σχέδια για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV...


Καταφέρνει να παραμένει στον αέρα αφού πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες γενικού περιεχομένου η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 χαρακτήρισε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ως ψυχαγωγικό.

 Έτσι, λόγω και της καθυστέρησης από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για διενέργεια διαγωνισμού περιφερειακών και θεματικών τηλεοπτικών αδειών το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV παραμένει «ζωντανό» αποσπώντας μερίδιο τηλεθέασης αλλά και διαφήμισης.

Βέβαια όπως είναι λογικό η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 σκοπεύει να διεκδικήσει μία από τις άδειες ψυχαγωγικού προγράμματος…. όταν προκηρυχτεί ανάλογος διαγωνισμός από το ΕΣΡ. Ωστόσο στον Όμιλο του Αμαρουσίου σχεδιάζουν από τώρα προγράμματα για την επόμενη σεζόν και για αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό τους ανάμεσα στα οποία είναι τηλεπαιχνίδια αλλά και μία ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή. Προς το παρόν τα σχέδια παραμένουν… στα χαρτιά αλλά όπως όλα δείχνουν μέσα στο καλοκαίρι θα περάσουν στο στάδιο της παραγωγής ώστε την καινούργια τηλεοπτική σεζόν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV να έχει περισσότερα… όπλα στο πρόγραμμά του…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια