«Say Yes to the Dress»: αυτό είναι το νέο ριάλιτι του Open

Χρήστος Παναγούλης
1

Πόσο εύκολο είναι να βρεις το νυφικό των ονείρων σου; Ο γάμος είναι πολύ δύσκολη απόφαση και η επιλογή του νυφικού ακόμα δυσκολότερη! Το πετυχημένο ριάλιτι που προβάλλεται στην Αμερική έρχεται από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15.30 στο OPEN.
Η εκπομπή συναντά γυναίκες από όλο τον κόσμο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους νυφικών της Αμερικής, όπου αναζητούν το νυφικό των ονείρων τους. Μια αναζήτηση που μπορεί να ανεβάσει ορισμένες γυναίκες στον ουρανό, ενώ άλλες να τις ρίξει στα πατώματα. Όλα όμως θα αλλάξουν μόλις βρουν το ένα και μοναδικό νυφικό που θα τις κάνει να πουν το ναι!
Σύμμαχός τους στην αναζήτηση του ιδανικού νυφικού η Lori Allen, η ιδιοκτήτρια του γνωστού οίκου νυφικών, Bridals by Lori. Η Lori και οι συνεργάτες της έχουν να αντιμετωπίσουν όλη την πίεση και το άγχος που έχουν οι υποψήφιες νύφες προκειμένου να βρουν το ιδανικό νυφικό που θα τους ταιριάζει και που θα είναι και εντός του budget τους.
Στο Say Yes to the Dress θα δούμε ζευγάρια που θα μας συγκινήσουν με τις ιστορίες τους και με το πώς τελικά πήραν την μεγάλη απόφαση. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε την ιστορία της Σαλίνα που παλιότερα συμμετείχε σε καλλιστεία αλλά τώρα είναι στον στρατό και θέλει να βρει το νυφικό των ονείρων της.
Say Yes to the Dress: Atlanta καθημερινά στις 15.30 στο OPEN

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αμφιβαλλω αν αυτη η αηδια κανει εστω και 3 % τηλεθεαση.Θυμιζει κατι πατατες αμερικανικα ριαλιτυ που εδειχνε ο ΣΚΑΪ προ 10ετιας και φυσικα πατωναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !