Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

11
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 12/2/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 38,5
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 8,1
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 11,6
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 32,0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 12,1
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 9,9
ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 4,48 ΛΕΞΕΙΣ 11,6
10 ΕΡΤ1 0,9

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έτσι μπράβο άγριες μέλισσες σαρώνουν κι ευτυχώς υπάρχει κόσμος που βλέπει μια αξιοπρεπή σειρά κι όχι των ριάλιτι απέναντι..τις μέλισσες δεν μπορούν να τις ρίξουν ούτε το σταρ ούτε κανένα άλλο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα υψηλα νούμερα για ενα πρόγραμμα δεν δείχνουν απαραιτητα ότι ένα πρόγραμμα ειναι καλο η ποιοτικο. Ο έρωτας μετά για παραδειγμα είναι μια πολύ καλή σειρά πολύ έντονο το αστυνομικό στοιχείο με πολύ εντονο το στοιχείο του μυστηρίου με πολύ καλή και συγχρονη σκηνοθεσια για να μη μιλησω για τα κοινωνικά μηνυματα που περναει και που δεν κανει νούμερα τηλεθέασης μαλλον επειδή δεν είναι μια σειρά ευτελης να την βλέπεις και να περνάει η ώρα σου αλλά μια σειρά που σε βάζει σε σκέψεις και αυτό κουράζει το ελληνικό κοινο. Αυτα είναι μονο για το εξωτερικό οχι για μας τα πολλά πολλά. Εμείς ας αρκεστουμε στα σκουπίδια μαστερ σεφ και μοντελα που κανουν δυσθεωρητα νούμερα που καμια σειρα δε τα αγγιζει σε καθημερινο ρυθμο 38%. Γι αυτα ειμαστε δεν ειμαστε για κατι καλυτερο. Επίσης λετε οτι το κοινο επιβράβευει την μυθοπλασία. Που το είδατε αυτο περα απο τις αγριες μελισσες αντε και το καφε της χαρας (που αυτό με τον καιρό θα ξεφουσκωσει μου φαίνεται); Εγω βλέπω τα ριαλιτι να επιβραβευονται απο τον κοσμο. Ακόμα και το ποτάμι που κάνει 22% και χωρίς ανταγωνισμο σοβαρο θεωρείται επιτυχία; Για τα δεδομένα του οπεν ναι μπορεί όμως ακόμα και αυτή η υπερπαραγωγή που θα πρεπε να κάνει τα διπλάσια νούμερα για αυτό τον λογο κάνει λιγο πανω απο το 20% και τα ριαλιτι πολύ παραπανω. Αυτό δεν το αναφερω για να πω ότι είναι κακη σειρά απλά για να πω οτι ο κόσμος δεν υποστηρίζει την μυθοπλασία τοσο πολύ οσο τα ριαλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι ξεκάθαρο ότι το μαστερ σεφ σαρωνει και πληγωνει κυριως μουρμουρα και πλουσιο. Από την άλλη μου κάνει εντύπωσει η αντοχή των 8 λέξεων, όποιος κι αν είναι απέναντι θα κάνει 12% στο νεανικό και 20% στο γενικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς Σάκη τις μέλισσες τις έχουν ρίξει τα ριάλιτι και στο λεώ εγώ που πάντα γράφω υπέρ των μελισσών. Έχανε και χάνει και απο τα δύο ριάλιτι δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω.
    Το να κάνει 40% ένα πρόγραμμα μαγειρικής που δεν προσφέρει στην ουσία τίποτα παρά μόνο στοιχεία ριάλιτι, είναι θλιβερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 4.35 τα είπες όλα.
    bittersweet. Οι 8 λέξεις αντέχουν και το λέω απο την αρχή. Στον ΣΚΑΙ που δεν κοιτάει το νεανικό κοινό, είναι ευχαριστημένοι πολύ απο τις επιδόσεις του. Σταθερά 20αρια σχεδόν κάθε μέρα. Για να πάει και 2η χρονιά προφανώς αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έπεσαν πολύ τα κλικαρισματα, αναγκάστηκε να βάλει ανοιχτά τα σχόλια....κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα οκ λίγο πάνω λίγο κάτω και Οι μέλισσες έσκισαν από τις σειρές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν είναι η Φριτέζα και το Καφέ στις 10 το Αν ήμουν πλούσιος πάει λίγο καλύτερα. Όταν είναι το Μη ψαρώνεις χάνεται εντελώς. Να που τελικά κάποια προγράμματα η αναμονή κοινού τα βοηθά και τους αυξάνει έστω και λίγο τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:31 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε τα κλικ του TVNEA.COM είναι καλύτερα από πoτε.
    Καθημερινά στο site μπαίνουν πάνω απο 7.500 με 8.000 μοναδικοί επισκέπτες που μέσα στην ήμερα ξαναμπαίνουν στο TVNEA.COM με συνολικά κλικ κοντά στα 55.000 κλικ. (υπάρχει στο κάτω μέρος πινάκας με τα στατιστικά μας, μπορείς να το ρίξεις μια μάτια αν σε καίει τόσο).

    Μια μάτια στην alexa θα δεις οτι το Tvnea.com κατέχει την 549 θέση απ όλα τα site που διαβάζονται στην Ελλάδα (μέσα σε αυτά FB,INSTA, TWIT) Ρίξε μια μάτια εδώ https://www.alexa.com/siteinfo/tvnea.com#section_traffic.
    Επίσης το TVNEA.COM είναι επίσημα στη δεύτερη θέση στην κατηγορία MEDIA . Ενα site που δεν προέρχεται απο ΟΜΙΛΟ, ούτε έχει αδελφάκια (αλλά site) για να το προωθήσουν.

    Τα σχόλια ΉΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ όσο έγραφαν με επίσημους λογαριασμούς... Απο χθες ανοίξαμε τα σχόλια και στους ανωνύμους για να υπάρχει διάλογος ακόμα και με εσάς, μιας και ξεκινά το νέο MEGA...
    ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ τα σχόλια δεν έφεραν κλικ σε κανένα site.

    Πάντως μου δίνεις την ευκαιρία να σας πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που το TVNEA.COM σαρώνει και περνά site που τα έχουν παρουσιαστές, πανελιστες, εκδότες, αλλά και όμιλοι...

    Συναγωνιστικούς χαιρετισμούς ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mπράβο αγαπητέ Γιώργο, πάντα τέτοια εύχομαι και ακόμα ψηλότερα. Η καλή δουλειά που κάνετε εδώ μέσα ανταμείβεται, να εισαι σίγουρος για αυτό .
    Όσο για τα σχόλια σας τιμάει το γεγονός ότι τα έχετε ανοιχτά για όλους. Ελάχιστοι το κάνουν αυτό. Μπράβο σας. Τώρα το αν μερικοί το εκμεταλλεύονται για δικούς τους λόγους είναι ένα άλλο θέμα που μπορούμε κάποια στιγμή να το συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο παιδιά που αφήσατε και τα ανώνυμα σχόλια ελεύθερα ξανά. Διαβάζω το site χρόνια - αν και δεν γράφω συχνά - και θυμάμαι ότι και παλιότερα που ηταν τα ανώνυμα σχόλια ανοιχτά υπήρχε ένα καλό επίπεδο συζητήσεων και όχι ακρότητες.

    Προσωπικά με διευκολύνει να υπάρχουν και τα ανώνυμα σχόλια γιατί ενώ έχω λογαριασμό Google τον χρησιμοποιώ σπάνια και βαριέμαι να κάνω log in και log out μόνο για να γράψω κάποιο σχόλιο. Τώρα είναι πιο εύκολο.

    Στα των τηλεθεάσεων τώρα εγώ ανυπομονώ για την ερχομενη εβδομαδα με MasterCher καθημερινο πλεον και την επανεκκίνηση του Mega να δω τι θα αλλάξει - ή τι δεν θα αλλάξει - στο τοπίο της τηλεθέασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !