Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο OPEN με διπλό ρόλο

Έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο OPEN, όπως έχουμε γράψει και εμείς στο tvnea.com. Πρώτη φορά όμως αναφέρθηκε η συγκεκριμένη πληροφορία και από εκπομπή του σταθμού.

“Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται με διπλό ρόλο στο OPEN. Έρχεται με το Πάμε Πακέτο αλλά και σαν παίκτρια στο Just the two of us” αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» με τη συνεργάτιδα της, Τζορτζέλα Κόσιαβα να συνεχίζει την είδηση.

“Δέχθηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη και την δέχθηκε με πολλή μεγάλη χαρά η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Θέλει να το κάνει και να την δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει. Θα δούμε και την καλλιτεχνική της πλευρά πέρα από την δημοσιογραφική. Το Πάμε Πακέτο, επίσης, θα επιστρέψει οσονούπω εδώ στο OPEN. Ένα Πακέτο πολύ ανανεωμένο, ανατρεπτικό και διαφορετικό. Πέρα από τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων που έχουμε συνηθίσει να μας συγκινούν, θα δούμε και προσωπικές ιστορίες διάσημων ανθρώπων” πρόσθεσε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια