Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του (πραγματικού) MEGA εκπέμπουν κραυγή αγωνίας...

1

Καλοτάξιδο το «νέο mega» αλλά οι άνθρωποι που έστησαν το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι βρίσκονται απλήρωτοι στον δρόμο εδώ και 3 χρόνια.   Οι περισσότεροι από τους 450 καταξιωμένους επαγγελματίες που στήριξαν, ανέδειξαν και κράτησαν ζωντανό τον σταθμό όταν όλοι τον είχαν εγκαταλείψει, βρίσκονται έρμαια στην τύχη τους προσπαθώντας -αν και εξουθενωμένοι αυτοί και οι οικογένειές τους- μέσα από πολύπλοκες νομικές διαδικασίες να διεκδικήσουν ένα μικρό μέρος των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων που τους οφείλονται. 

Καλοτάξιδο το «νέο mega» αλλά μόνο μια χούφτα (10-15) εργαζομένων από το MΕGA που κάποιοι έκλεισαν με δόλιο τρόπο, εργάζονται στον νέο σταθμό του κ. Μαρινάκη, που φέρει τον τίτλο «Mega». Πώς να σηκώσουν μόνοι το βάρος της ανάστασης ενός σταθμού με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά που έκαναν το MEGA το ισχυρότερο brand name που υπήρξε ποτέ στον χώρο των ελληνικών media; 

Δεν θέλουμε να ακουστούμε ως «μάντεις κακών», δυστυχώς ,όμως, η έλλειψη αυτής της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα θα φανεί πολύ γρήγορα στον τηλεθεατή και θα είναι κρίμα για όλους. Νυν και πρώην εργαζόμενους.  Το MΕGA ήταν οι άνθρωποί του. Πάντα αυτό ήταν. Η ποιότητά τους και η επαγγελματική τους κατάρτιση. Όσοι πέρασαν από εκεί το κουβαλούν ως παράσημο στο βιογραφικό τους και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν οι πάντες στην «πιάτσα» ΜΜΕ.  H τοξική περίοδος των πρώτων χρόνων των Μνημονίων θα μείνει μια γκρίζα παρένθεση για την οποία όμως δεν ευθύνονται ούτε κατ' ελάχιστον οι απλοί και ελάχιστα προβεβλημένοι εργαζόμενοι που αποτελούσαν την συντριπτική σιωπηρή πλειοψηφία. 

Καλοτάξιδο το «νέο mega». Για εμάς ήταν το παιδί μας, το σπίτι μας, η οικογένειά μας. Ας μη λησμονηθούν από κανέναν όλοι όσοι δούλεψαν σκληρά επί δεκαετίες για το στήσιμο αυτού του σταθμού τώρα που ξεκινά ο αγώνας διεκδίκησης όσων τους οφείλονται. 

Σας ευχαριστούμε...
Απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA - THΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ

ΑΠΟ: E-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτά που πρέπει να σχολιάζουμε δεν τα σχολιάζουμε.

    Ακόμη δεν βρέθηκε κάποιος να να τους πληρώσει εδώ και 3 χρόνια?
    Στην πλάτη αυτών των εργαζομένων άνοιξαν το νέο MEGA Και παρόλα αυτά δεν τους έχουν πληρώσει ακόμη.
    Μέχρι που θα πάει αυτή η ιστορία δεν το ξέρουμε το μόνο που ξέρουμε ότι κινήσεις δεν έχουν γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !