Αφιέρωμα στο νέο MEGA. Ποιες σειρές και εκπομπές θα δείτε φέτος;

1
Το Mega είναι ο πρώτος, χρονολογικά, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που ανήκει στην Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε. του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει έδρα την Αθήνα. Εξέπεμψε για πρώτη φορά το 1989 υπό την ιδιοκτησία της Τηλέτυπος Α.Ε. στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 το μεσημέρι.Το κανάλι θα επαναλειτουργήσει στις 06:00 το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2020. Είχε προηγηθεί η επίγεια πιλοτική μετάδοση του σταθμού, μέσω Digea, τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όλο το νέο πρόγραμμα του MEGA TV:


MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρουσίαση : Δώρα Αναγνωστοπούλου
Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις.
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
Παρουσίαση : Ράνια Τζίμα
Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν.
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που παρουσιάζει, άμεσα, ψύχραιμα και αντικειμενικά τα πιο σημαντικά γεγονότα.


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Παρουσίαση : Νίκος Φιλιππίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου Σχόλιο - ανάλυση : Ντίνος Σιωμόπουλος,Τζίνα Μοσχολιού Αρχισυνταξία : Γιάννης Αργυρός
Καθημερινή πρωινή ενημέρωση σε ώρα MEGA.
Η επικαιρότητα όπως διαμορφώνεται στο ξεκίνημα της ημέρας. Όλα όσα μας απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Καταγραφή όλων των σημαντικών γεγονότων με διαφορετική οπτική. Η πληροφορία που πρέπει να ξέρουμε τη στιγμή που προκύπτει και στο χρόνο που εξελίσσεται. Οικονομία, κοινωνία, πολιτική, διεθνείς ειδήσεις, πολιτισμός, ψυχαγωγία.
Καλεσμένοι στο στούντιο οι πρωταγωνιστές των θεμάτων. Μικρόφωνο και βήμα στους πολίτες. Συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθείας συνδέσεις με τους ανταποκριτές του MEGA όπου υπάρχει είδηση.


MEGA MAGAZINO
Παρουσίαση: Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδοπούλας, Δάφνη Καραβοκύρη Αρχισυντάκτης: Σταύρος Οικονομόπουλος
Η καθημερινότητα του πολίτη, τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, οι ειδήσεις που αξίζει να σχολιαστούν. Με άποψη, διαφορετική προσέγγιση αλλά και χιούμορ ο Θανάσης Φουσκίδης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Δάφνη Καραβοκύρη συζητάνε όλα μας απασχολούν μέσα στην ημέρα από την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνική, την διεθνή, την καλλιτεχνική και την τηλεοπτική πραγματικότητα. Εντός και εκτός Ελλάδας, όπου υπάρχει θέμα. Με καλεσμένους στο στούντιο και εικόνα από πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Και φυσικά όλα όσα παίζουν στο διαδίκτυο και προκαλούν συζητήσεις.


LIVE NEWS
Παρουσίαση : Νίκος Ευαγγελάτος
Σχολιασμός : Παναγιώτης Τζένος, Ελένη Καλογεροπούλου
Αρχισυνταξία : Αντώνης Τσολιάς
Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε Live News ρυθμούς κάθε απόγευμα στο MEGA.
Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ.
Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.


NEGA TALK
Παρουσίαση: Αθηναΐς Νέγκα Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγγος Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Άνθρωποι και ιστορίες. Πρόσωπα που γνωρίζουμε και έρχονται να αποκαλύψουν ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού τους. Πρόσωπα για τα οποία θέλουμε να μάθουμε περισσότερα από όσα ήδη ξέρουμε γι’ αυτούς. Προσωπικότητες που μας δίνουν σημαντικές αφορμές να ανακαλύψουμε τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν. Η Αθηναΐς Νέγκα καλεί σε ένα βραδινό τετ α τετ ανθρώπους της πολιτικής, της τέχνης, του αθλητισμού για μια κουβέντα ουσίας. Γιατί οι ιστορίες των ανθρώπων δεν τελειώνουν ποτέ. Αρκεί να τους ακούσεις να τις αφηγούνται.


MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Σ/Κ
Παρουσίαση: Γιάννης Μούτσος
Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις.


MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ - Σ/Κ
Παρουσίαση : Μαριλένα Γεραντώνη
Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν.
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που παρουσιάζει, άμεσα, ψύχραιμα και αντικειμενικά τα πιο σημαντικά γεγονότα.


MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Παρουσίαση : Γιώργος Χουδαλάκης, Αρης Ραβανός, Χρήστος Μέγας, Μαρία Κατσή Αρχισυνταξία : Λία Λάππα, Στέλλα Κεμανετζή
Κάθε Σαββατοκύριακο από νωρίς το πρωί σερβίρεται ειδησεογραφικός και όχι μόνο καφές. Ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός φωτίζουν όσα έμειναν στο πολιτικό παρασκήνιο και προϊδεάζουν για όσα θα συμβούν την επόμενη μέρα. Ο Χρήστος Μέγας μεγεθύνει τα μικρά γράμματα που συνήθως έχουν μεγάλη επίπτωση στην τσέπη μας και η φρέσκια ματιά της Μαρίας Κατσή πέφτει σε κάθε πλευρά της κοινωνίας και μας παρακινεί να μην μείνουμε θεατές.


SPORTS WEEKEND
Παρουσίαση : Αντώνης Κατσαρός, , Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Παναγιώτης Περπερίδης
Αρχισυνταξία : Δημοσθένης Μπουλούκος
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 12 το μεσημέρι το MEGA ανοίγει παράθυρο στον κόσμο του αθλητισμού, εντός και εκτός συνόρων.
Με ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους, σχόλιο και ανάλυση από τους ειδικούς το SPORTS WEEKEND μας μεταφέρει όλα τα νέα και το παρασκήνιο από τη Super League, τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Euro League στο μπάσκετ.
Οι συναρπαστικές αναμετρήσεις σε όλα τα σπορ και οι Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, έρχονται στο σπίτι σας μέσα από το Sports Weekend.
Ειδικά αφιερώματα στους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τους Αγώνες στο Τόκυο με όλη την επικαιρότητα.
Συναρπαστικά στιγμιότυπα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και οι «κινήσεις» των σταρ του αθλητισμού μέσα από τα social media.


ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE
Παρουσίαση : Αντώνης Καρπετόπουλος
Μαζί του: Κώστας Νικολακόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ευάγγελος Μίχος, Κώστας Οικονομίδης, Σοφία Αλατζά.
Ανάλυση-σχόλιο: Ηρακλής Τσίκινης
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μαζί με το δημοσιογραφικό τιμ της Σούπερ Μπάλα Live κάθε Κυριακή βράδυ παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους.
Η θρυλική εκπομπή του MEGA επιστρέφει και υπόσχεται ποδοσφαιρικές κι όχι μόνο αναλύσεις από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν τον αθλητισμό. Παρακολουθούν και ενημερώνουν συνοπτικά για όλες τις εξελίξεις εν όψει της μεγάλης χρονιάς των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος κι ο Κώστας Οικονομίδης σχολιάζουν όσα και όσους ξεχώρισαν σε κάθε αγωνιστική. Συμφωνούν, διαφωνούν, ρωτούν τους καλεσμένους τους και θυμίζουν σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο σπορ, που όταν το αγαπάς, ξέρεις και να συζητάς γι’ αυτό. Ο διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις και η Σοφία Αλατζά βάζει σε τάξη την ποδοσφαιρική ανδροπαρέα.
Σούπερ Μπάλα Live, Κάθε Κυριακή στις 22.00. Γιατί στο Mega η μπάλα πρέπει να είναι σούπερ!


MEGA PAPERS
Παρουσίαση : Χάρης Καρανίκας
Δημοσιογραφική έρευνα: Κατερίνα Φάκα, Νέτη Φίλια, Χάρης Καρανίκας
Σχεδιασμός παραγωγής / Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέφανος Μπερτάκης
Τεκμηριωμένη έρευνα που φτάνει στην αλήθεια.
H αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουμε. "Οταν οι ισχυροί πρέπει να λογοδοτήσουν. Όταν πρέπει να αποκαλυφθεί η κατάχρηση εξουσίας και οι απάτες με χρήματα φορολογουμένων. Όταν πρέπει να έρθουν στο φως παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος, υποθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, που απειλούν τη δημόσια ασφάλεια, που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον.
Είναι πιθανό να έχουμε από την έρευνα αποτελέσματα και να προκληθούν αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή και προστατεύουν τη δημοκρατία; Τα ερωτήματα αυτά αποτελούν βασικό άξονα της εκπομπή Mega Papers.
Ο Χάρης Καρανίκας, παρουσιαστής της εκπομπής Mega Papers και μακροχρόνιο μέλος του ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists), της Διεθνούς
Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, συμμετείχε σε πλήθος διασυνοριακών ερευνών την τελευταία δεκαετία - ανάμεσά τους και στα Panama Papers που κέρδισαν το βραβείο Πούλιτζερ το 2017. Συνεργάζεται επίσης με την διεθνή δημοσιογραφική ένωση για τη διαφθορά και το έγκλημα OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project).


OFF THE RECORD
Παρουσίαση - Επιμέλεια : Γιάννης Μούτσος
Αρχισυνταξία-έρευνα: Γεωργία Σκιτζή
Δημοσιογραφική έρευνα - Β. Αρχισυντάκτη: Γιώργος Σαρρής
Πρόσωπα που συγκλόνισαν, αποκαλύπτουν τις αθέατες πλευρές της δικής τους ιστορίας. Οι αφανείς ήρωες βγαίνουν στο προσκήνιο και περιγράφουν όσα είδαν, άκουσαν και έζησαν για όσα συνέβησαν σε πολύκροτες υποθέσεις του σήμερα και του χτες.
Ο Γιάννης Μούτσος, μέσα από την επιτόπια και συστηματική έρευνα - στην καρδιά των γεγονότων-, αναζητά και παρουσιάζει τις ανεξερεύνητες πλευρές ιστοριών, μιλώντας με τους πρωταγωνιστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σημαντικές προσωπικότητες, αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μιλάνε ανοιχτά, και «φωτίζουν» μεγάλα θέματα της διεθνούς και ελληνικής πραγματικότητας, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.


ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Παρουσίαση: Αντώνης Καρπετόπουλος, Γιάννης Ζουμπουλάκης
Ένα εβδομαδιαίο κινηματογραφικό debate μεταξύ των Αντώνη Καρπετόπουλου και Γιάννη Ζουμπουλάκη.
Σε κάθε επεισόδιο, οι τηλεθεατές ενημερώνονται για τις τελευταίες κυκλοφορίες στις κινηματογραφικές αίθουσες ενώ απολαμβάνουν την κριτική και τον σχολιασμό ανθρώπων που αγαπούν το σινεμά.


ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Παρουσίαση: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει τις πιο comfort, νόστιμες και εύκολες συνταγές με απλά υλικά και σύγχρονη αισθητική.
Ανακαλύπτει γευστικούς και νόστιμους προορισμούς μέσα στην πόλη και μας προτείνει τις πιο «hot» γαστρονομικές βόλτες.
Μας μαθαίνει να αγαπάμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας χωρίς να στερούμαστε την παραμικρή απόλαυση.


ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ
Παρουσίαση: Δημητρης Παπαζυμούρης
Ο Δημμτρης Παπαζυμούρης παρουσιάζει τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές εστιάζοντας στην επιστήμη της γεύσης και την τέχνη της απόλαυσης.
Μπαίνει στη κουζίνα παρέα με φίλους του. Μαγειρεύει με απλά υλικά, αποκαλύπτει μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά και καλεί τους τηλεθεατές να τον ακολουθήσουν βήμα- βήμα σε ένα γευστικό ταξίδι.


AUTOHUB
Παρουσίαση: Βαγγέλης Κιούσης
Ο Βαγγέλης Κιούσης οδηγεί και παρουσιάζει τα νέα αυτοκίνητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ εστιάζει στην πρόοδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας .
Η εκπομπή προωθεί την ασφαλή οδική συμπεριφορά, φιλοξενεί ειδικούς από διαφορετικούς τομείς που άπτονται χρηστικών θεμάτων, αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τις συναισθηματικές σταθερές τη αυτοκίνησης και ξαφνιάζει με τις life style επιλογές της.


ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
Παρουσίαση: Γιάννης Διαμαντής
Πολιτισμός, Τέχνες, Κουλτούρα Φιλοσοφία, Ιδέες, Διανόηση, Άποψη, Όραμα...
Ο Γιάννης Διαμαντής φιλοξενεί ανθρώπους από τον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών .
Σε μια συζήτηση για τη ζωή και το έργο τους, μοιράζονται την οπτική για όσα συνέβησαν στο παρελθόν, για όσα συμβαίνουν σήμερα και όσα θα έρθουν αύριο.


TOTAL RECALL - ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (Κ12)
Περιπέτεια - Αμερικάνικη παραγωγή 2012
Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν
Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Μπράιαν Κράνστον, Τζέσικα Μπίελ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Μποκίμ Γουντμπάιν
Διάρκεια: 118'
Ριμέικ της κλασικής sci fi περιπέτειας του Πολ Βερχόφεν. Εντυπωσιακή σκηνογραφία που θυμίζει «Blade Runner». Ένας βιοπαλαιστής εργάτης που ζει μια ζωή ρουτίνας επισκέπτεται μια εταιρεία η οποία «μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα» για να ζήσει λίγο σαν μυστικός πράκτορας. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται με αποτέλεσμα να γίνει στόχος της αστυνομίας σαν αληθινός καταζητούμενος πράκτορας. Πρόσεχε τι εύχεσαι ένα πράγμα...


MACHETE (Κ16)
Περιπέτεια - Αμερικανική παραγωγή του 2010
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, 'Ιθαν Μανίκις
Παίζουν: Ντάνι Τρέγιο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Στίβεν Σιγκάλ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Λίντσεϊ Λόχαν, Ντον
Τζόνσον, Τζέσικα 'Αλμπα, Τζεφ Φέιχι, Τσιτς Μαρίν
Διάρκεια: 105 λεπτά
Ξεφεύγοντας οριακά από τον θάνατο μετά από μία αναμέτρηση με τον περιβόητο Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών Τόρες, ο Ματσέτε οδηγείται στο Τέξας για να εξαφανίσει τα ίχνη του και να ξεχάσει το τραγικό του παρελθόν. Εκεί όμως μπλέκεται σε μια απίστευτη συνομωσία και καταλήγει καταζητούμενος. Ο Ματσέτε θα προσπαθήσει να "καθαρίσει" το όνομά του και να εκδικηθεί με την βοήθεια της Λους και του ιερέα Πάντρε. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσει τον Μπουθ, έναν αδίστακτο επιχειρηματία με μία ακολουθία πληρωμένων δολοφόνων, τον Βον, έναν παρανοϊκό συνοριοφύλακα που διευθύνει ένα μικρό στρατό και μια σειρά άλλων "κακών", για να τους αποδείξει έμπρακτα ότι απλά "έμπλεξαν με τον λάθος Μεξικάνο"...


Royal Matchmaker (Κ) - Ζητείται νύφη για το διάδοχο
Ρομαντικό δράμα, Αμερικάνικη παραγωγή 2018
Σκηνοθεσία: Μάικ Ρολ
Παίζουν: Τζόι Λενζ, Γουίλ Κέμπ, Σάιμον Ντάτον, Τζόσεφ Τόμσον, Μπρίτανι Μπρίστοου
Διάρκεια: 84’
Η Τζόι Λένζ, μάχιμη προξενήτρα της Νέας Υόρκης, αναλαμβάνει βασιλικά καθήκοντα. Ένας βασιλιάς την προσλαμβάνει για να βρει εγκαίρως την κατάλληλη νύφη για το γιο του με σκοπό να εμφανιστούν μαζί σε μια επίσημη εθνική γιορτή. Καθώς οι δείκτες του ρολογιού χτυπούν «απειλητικά», οι μέρες λιγοστεύουν και η εκδήλωση πλησιάζει, η ειδικός στα προξενιά βρίσκει την ιδανική σύντροφο για το διάδοχο του θρόνου. Με μια μικρή λεπτομέρεια: Η προξενήτρα θα ερωτευτεί τον πρίγκιπα του δικού της παραμυθιού... Τελικά ο πρίγκιπας ποια θα επιλέξει να τον συνοδέψει στην εκδήλωση;


Robin Hood: Prince of Thieves (K12)
Αισθηματική, Δράσης, Περιπέτεια, Αμερικάνικη παραγωγή 1991
Σκηνοθεσία: Κέβιν Ρέινολντς
Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κόστνερ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο, Σον Κόνερι, Άλαν Ρικμαν
Διάρκεια: 138’
Κάποιες φορές, για να επικρατήσει η δικαιοσύνη, πρέπει να παραβιάσεις το νόμο... Αυτό το παράδειγμα ακολούθησε ο Ρομπέν των Δασών. Για το καλό όλων αλλά και την αγάπη του για μια γυναίκα, ο άνδρας που έμαθε το λαό να μάχεται υπέρ της ελευθερίας, έγινε θρύλος. Καθώς ο Ρομπέν επιστρέφει από τις σταυροφορίες, ανακαλύπτει ότι ο τόπος του πολιορκείται. Θα κάνει τα πάντα για να επικρατήσει το δίκαιο και η ελευθερία. Ακόμα και να γίνει παραβάτης υπέρ του κοινού καλού. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού: Bryan Adams “Everything I do”


1941 - ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ; (Κ8)
Κωμωδία, Αμερικανική παραγωγή του 1979
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Παίζουν: Τζον Μπελούσι, Νταν Ακρόιντ, Κρίστοφερ Λι, Γουόρεν 'Οουτς, Τοσίρο Μιφούνε, Νάνσι 'Αλεν, Ρόμπερτ Στακ, Τιμ Μάθισον
Διάρκεια: 142 λεπτά
Το 1941, μερικές μέρες μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και την αμερικανική εμπλοκή στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα ιαπωνικό υποβρύχιο φτάνει κατά λάθος στα ανοιχτά του Λος 'Αντζελες. Ο κυβερνήτης του ετοιμάζεται να βομβαρδίσει το Χόλιγουντ και οι πανικόβλητοι κάτοικοι οργανώνουν πυρετωδώς την άμυνα της πόλης τους. Ο στρατός μπαίνει σ' επιφυλακή, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους πεζοναύτες να παίζουν γροθιές με τους άντρες του πολεμικού ναυτικού, στα τοπικά χορευτικά κέντρα. Κάποιο μπέρδεμα αρμοδιοτήτων προκαλεί σύγχυση, αλλά ο αρχηγός του στρατού εξακολουθεί να παρακολουθεί απτόητος την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ντάμπο" (του Γουόλτ Ντίσνεϊ). Οι κάτοικοι, πάνω στον πανικό τους, αρχίζουν να καταστρέφουν μόνοι τους τα σπίτια τους. Την κατάσταση αναλαμβάνει να σώσει ένας φοβερός πιλότος καταδιωκτικών, που επιτίθεται ακάθεκτος εναντίον των δικών του.
Τί θα συνέβαινε αν ο πόλεμος γινόταν υπόθεση μερικών εκατοντάδων τρελών με πιστοποιητικό, έστω και για μια μέρα; Την απάντηση δίνει ο σπουδαίος Στίβεν Σπίλμπεργκ σ' αυτή την θεαματική κωμωδία καταστροφής, που είναι μία ξεκαρδιστική περιγραφή της ημέρας και της νύχτας της 13ης Δεκεμβρίου του 1941.


ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ “MISS MEGA MYSTERY'
Μυστήριο με άρωμα...γυναίκας. Για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση, κάθε εβδομάδα θα ξεδιπλώνονται ταινίες μυστηρίου, παραγωγής της εταιρείας Hallmark. Ντετέκτιβ γένους. θηλυκού κάθε Κυριακή στις 14:00.
Murder, she baked: A chocolate chip cookie mystery (Κ8) Μπισκότα με άρωμα μυστηρίου
Μυστηρίου - Αμερικανική παραγωγή 2015
Σκηνοθεσία: Mark Jean
Παίζουν: Άλισον Σουίνι, Κάμερον Μάθισον, Λίζα Ντιράπτ, Τόμπι Λέβινς, Τζουλιάνα Γουίμπλς Διάρκεια: 83’
Βασισμένο στα βιβλία μυστηρίου της Τζοάνα Φλουκ.
Α' Τηλεοπτική Μετάδοση
Η Χάνα Σουένσεν είναι ιδιοκτήτρια ενός «νοστιμότατου» αρτοποιείου που εκτός από μπισκότα σερβίρει και τα «νέα» της ημέρας με καφέ στους πολίτες της κλειστής κοινωνίας που ζει και εργάζεται. Όλα κυλούν ήρεμα μέχρι να συμβεί το αναπάντεχο και να χαλάσει η επιτυχημένη συνταγή. Όταν ο καλός της φίλος και γαλατάς της περιοχής, Ρον Λασαλ, βρίσκεται δολοφονημένος πίσω από το μαγαζί, ταράζεται η ήρεμη καθημερινότητά της καθώς ο δολοφόνος άφησε... ίχνη ζάχαρης επάνω στο θύμα, αρκετά γνώριμα σε όλους. Αποφασισμένη η Χάνα να διατηρήσει τη φήμη για τα ξακουστά της μπισκότα, ψάχνει το δολοφόνο. Εάν δεν προσέξει καλά, ο ειδυλλιακός ζαχαρωτός της κόσμος θα γυρίσει ανάποδα. Όμως τα μυστικά δεν μένουν κρυμμένα για πολύ. Ένα φρεσκο...φουρνισμένο μυστήριο με γεύση σοκολάτας.


FORENSIC FILES (Κ16)
Αμερικάνικη παραγωγή 1996, Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ
Δημιουργός: Paul Dowling
Αφηγητής: Πίτερ Τόμας
Διάρκεια: 30’
Πρόκειται δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ Αμερικανικής παραγωγής που εξιχνιάζει εγκλήματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η αστυνομία χρησιμοποιεί τις εργαστηριακές αναλύσεις ειδικής ομάδας επιστημόνων για να φτάσει στην πηγή του... «κακού». Το εγκληματολογικό με τη σειρά του βρίσκει στοιχεία που ήταν αδύνατον να εντοπισθούν προηγουμένως. Με σκληρή δουλειά τα εγκλήματα οδηγούνται στη δικαιοσύνη και βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήματα που έμεναν για καιρό αναπάντητα. Χωρίς μάρτυρες, χωρίς ύποπτους, παρά μόνο ένα στοιχείο οδηγεί στην αλήθεια. Ή μήπως όχι;.


ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ
Πέντε άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας κι από κει και μετά ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών ξεκινά γι' αυτούς. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης, η Αγγέλα... ενώνονται σε μία παρέα, αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον και βάζουν στόχο την απονομή της δικαιοσύνης σε μία υπόθεση παλιά και σκοτεινή... Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια. Στη διετή πορεία τους στο τηλεοπτικό σκηνικό, οι φανταστικοί 5 κατάφεραν να κάνουν παρέα τους όλη την Ελλάδα. Κι όλη η Ελλάδα ήταν πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού. Τα λόγια μοιάζουν λίγα για να περιγράψουν το σπάνιο τηλεοπτικό φαινόμενο που δημιούργησε το Παρά Πέντε. Η αριστοτεχνική πένα του Γιώργου Καπουτζίδη δημιούργησε χαρακτήρες γεμάτους ζωντάνια και αλήθεια, χαρακτήρες απίστευτα κωμικούς κι όμως ανθρώπινους. Και πάντα μέσα από το τρελό χιούμορ και τις πνευματώδεις ατάκες οι 5 κι η παρέα τους κατάφεραν να πουν τα πιο σημαντικά πράγματα...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα
Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος


ΠΕΝΗΝΤΑ - ΠΕΝΗΝΤΑ
Η Ναταλία, κόρη του Νικηφόρου και της Ελισάβετ, παντρεύεται! Ο Νικηφόρος (Πέτρος Φιλιππίδης) μόνο στη σκέψη του γάμου της, έχει πέσει να πεθάνει. Η τεράστια αδυναμία που τρέφει για τη μονάκριβη κόρη του τον οδηγεί σε παραλογισμούς και χοντράδες. Αυτό δημιουργεί ευθυμία στην υπόλοιπη παρέα αλλά πολλά νεύρα στην Ελισάβετ (Άβα Γαλανοπούλου). Ο Μίμης (Παύλος Χαϊκάλης) ζει καθημερινά με την Ξανθίππη (Μαρία Ανδρούτσου) το απόλυτο ερωτικό πάθος κάτι που εκνευρίζει αφάνταστα τη νύφη του Βίβιαν. Ο Παύλος (Σάκης Μπουλάς) αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι έχει δεσμό με μια μικρούλα και του ζητάει συμπαράσταση. Η σύζυγός του Παύλου, Ειρήνη (Βάνα Ραμπότα) έχει αντιληφθεί την αλλαγή στην συμπεριφορά του, ωστόσο οι φίλες της αγνοώντας την αλήθεια την καθησυχάζουν. Μέχρι που η Ελισάβετ ανοίγει μια πόρτα και βρίσκεται μπροστά...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή, Έλενα Σολωμού
Σκηνοθεσία:Βασίλης Θωμόπουλος
Διεύθ. Φωτογραφίας: Μπάμπης Αρσενάκος
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς, Άβα Γαλανοπούλου, Βάνα Ραμπότα, Μαρία Ανδρούτσου και ο Άλκης Παναγιωτίδης. Παίζουν: Σοφία Πανάγου, Θάνος Τοκάκης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φωτεινή Τσακίρη, Νικολέττα Καρά.


ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Σειρά με φανατικό κοινό. Παγιέτες και περίστροφα, μαφία και φαμίλια, κιτς και χλιδή σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά σενάρια που γράφτηκαν ποτέ για την τηλεόραση. Όλα ξεκινούν όταν ο Θράσος, ένας φιλήσυχος βιοπαλαιστής, κληρονομεί την περιουσία του αδερφού του, ανθρώπου της νύχτας και ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου. Πώς αντιδρούν η διψασμένη για λούσα γυναίκα του, ο ρέμπελος γιος του, η γκοθού κόρη του και η τετραπέρατη πεθερά του; Και από την άλλη, τι υποδοχή του επιφυλάσσουν η ερωμένη του αδελφού του, οι μπράβοι, οι τραγουδιάρες και ο λοιπός περίγυρος της νύχτας;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας, Μπέσυ Μάλφα, Παναγιώτα Βλαντή, Έρση Μαλικένζου, Γιούλικα Σκαφιδά, Παναγιώτης Καρμάτης, Βασίλης Ρίσβας, Μάκης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Δημήτρης Μάριζας και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος


ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2004: οι Θανάσιμες Πεθερές ξεκινούν το ταξίδι τους. Με οδηγό την Βίκυ Σταυροπούλου μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, μας "μετέφεραν" στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον, μας γνώρισαν κάθε είδους πεθερά, κόρη, γιο, νύφη και γαμπρό...
Για την ιστορία της σειράς 7 χρόνια μετάδοσης, 173 επεισόδια, 59 ιστορίες (κατά σειρά μετάδοσης): Η Χήρα πεθερά, Η Απρόβλεπτη πεθερά, Η Γιατρόπληκτη πεθερά, Η Τσιγκούνα πεθερά, Η Λογική πεθερά, Η Τιμωρός πεθερά, Η Ρατσίστρια πεθερά, Η Εθιμοτυπική πεθερά, Η καλή πεθερά, Η Μοντέρνα πεθερά, Η Πανούργα πεθερά, Η Πολίτισσα πεθερά, Η Φαρμακόγλωσσα πεθερά, Η Μαϊμού πεθερά, Η Λαϊκή πεθερά, Η Νεόπλουτη πεθερά, Η Κουφή πεθερά, Οι Συμπεθέρες, Η Φαντασιόπληκτη
πεθερά, Η Αλανιάρα πεθερά, Η Φεμινίστρια πεθερά, Η Μαφιόζα πεθερά, Η Κακιά πεθερά, Η πεθερά Άντρας, Η Μηχανοράφτρα πεθερά, Η Κρητικιά πεθερά, Η Θεσσαλονικιά πεθερά, Η Βλάχα πεθερά, Η Τσιγγάνα πεθερά, Η Σμυρνιά πεθερά, Η Μανιάτισσα πεθερά, Η Κερκυραία πεθερά, Η Καλαματιανή πεθερά, Η Κολωνακιώτισσα πεθερά, Η Πατρινιά πεθερά, Η Κεφαλλονίτισσα πεθερά, Η Αθηναία πεθερά, Η Συριανή πεθερά, Η Θρακιώτισσα πεθερά, Η πεθερά Δυτικών προαστίων, Η Ναυπλιώτισσα πεθερά, Η Σπαρτιάτισσα πεθερά, Η Πόντια πεθερά, Η Αρβανίτισσα πεθερά, Η Παριανή πεθερά, Η πεθερά από την Λέρο, Η Πειραιώτισσα πεθερά, Η πεθερά από τον Άλλο Κόσμο, Η Θανάσιμη πεθερά, Μια πεθερά στη Χούντα, Η Νεοδημοκράτισσα πεθερά, Η Χίπισσα πεθερά, Η πεθερά από το Μέλλον, Η Αρχαία πεθερά, Η πεθερά της Οικονομικής κρίσης, Η πεθερά Lifting, Η πεθερά του 1821, Group therapy 38 ηθοποιοί στο ρόλο της «πεθεράς» (αλφαβητικά): Μαρία Αλιφέρη, Ελένη Ανουσάκη, Μπέττυ Βαλάση, Μάρθα Βούρτση, Καίτη Γαρμπή, Ελένη Γερασιμίδου, Κατερίνα Γιουλάκη, Κάτια Δανδουλάκη, Χρυσούλα Διαβάτη, Τζόυς Ευείδη, Μαρία Καβογιάννη, Μάρθα Καραγιάννη, Ελένη Καστάνη, Βέρα Κρούσκα, Άννα Κυριακού, Ντίνα Κώνστα, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Καίτη Κωνσταντίνου, Μαρία Λεκάκη, Μπέτυ Λιβανού, Ρένια Λουϊζίδου, Υβόννη Μαλτέζου, Υρώ Μανέ, Νένα Μεντή, Κατιάνα Μπαλανίκα, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Μιμή Ντενίση, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τζέσυ Παπουτσή, Πηνελόπη Πιτσούλη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Χρύσα Ρώπα, Ναταλία Τσαλίκη, Τάσος Χαλκιάς. Στον ρόλο της αφηγήτριας η Βίκυ Σταυροπούλου
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Ομάδα σεναριογράφων
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης
Εκτέλεση Παραγωγής: Sonar TV


ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ
Ο Σάββας, ένας σαρανταπεντάρης γλεντζές και γυναικάς, κερδίζει στο Τζόκερ 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι καλό. Το κακό είναι ότι το μαθαίνει την ώρα που οδηγεί, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και ξυπνά την επομένη στο νοσοκομείο με ολική αμνησία. Το χειρότερο είναι πως οι μόνοι άνθρωποι που γνωρίζουν ότι ο υπερτυχερός είναι αυτός, είναι οι τρεις πρώην σύζυγοί του. Η Καίτη, η Μπία και η Σούλα. Το να του πάρουν το τυχερό δελτίο είναι η καλύτερη εκδίκηση γι' αυτόν που τις παράτησε με το χειρότερο τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι ο μόνος που ξέρει πού είναι το δελτίο είναι ο Σάββας. Ή μάλλον ήξερε. Γ ιατί τώρα, δεν θυμάται ούτε το όνομά του...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου (Μπία), Κατιάνα Μπαλανίκα (Καίτη), Ράνια Σχίζα (Σούλα) Σάββας ο Σάκης Μπουλάς
Συμπρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου (Σίσσυ), Αντώνης Καρυστινός (Γιώργος), Μαρία Ανδρούτσου (Τάμμυ), Γιώργος Καπουτζίδης (Χοσέ), Αργύρης Αγγέλου (Λαζάρου)
Έκτακτη συμμετοχή: Μάγδα Τσαγγάνη (μητέρα Λαζάρου), Πέτρος Αλατζάς
Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Κροντηροπούλου
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA
Διεύθυνση φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου
Σκηνογράφος: Ντίνος Πετράτος
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Ελένη Αργυρού
Ενδυματολόγος: Μανώλης Γαλετάκης


ΙΧΝΗ
Ο Μάρκος, ο Δημήτρης, ο Χάρης, η Δάφνη και η Άννα ανήκουν σε μια επίλεκτη ομάδα ερευνητών και επιστημόνων που έχει συσταθεί για την εξιχνίαση υποθέσεων στο Εγκληματολογικό. Είναι ειδικοί στη σήμανση, στην εγκληματολογία, στο profiling και στην επιστημονική ανάλυση των στοιχείων. Προσεγγίζουν τον τόπο του εγκλήματος, ψάχνοντας τον βιολογικό και ψυχολογικό μικρόκοσμο που αφήνει πίσω του ο ένοχος, προσπαθώντας με φαντασία και ορθολογισμό να ταιριάξουν τα κομμάτια του παζλ. Γιατί όσο προσεκτικός και να είναι ο εγκληματίας πάντα θ' αφήσει πίσω του ίχνη!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Νίκος Κουρής, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Υρώ Λούπη, Γωγώ Μπρέμπου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκη Παλληκαράκη
Σενάριο: Ομάδα Σεναριογράφων
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Από μια σειρά συμπτώσεων,
τέσσερις παλιοί συμμαθητές,
τριανταπεντάρηδες σήμερα, ξαναβρίσκονται μαζί. Και, από μια σειρά παρανοϊκών εμμονών, ξεκινούν έναν ραδιοφωνικό σταθμό, εις ανάμνησιν ενός Γυμνασιακού Ραδιοπειρατικού τους επιτεύγματος. Ο Χρήστος είναι ένας ανήσυχος μουσικός, πατέρας ενός παιδιού, που έχει στο ενεργητικό του έναν αποτυχημένο γάμο με μια πλούσια "κόρη". Ο Νίκος είναι ένας δικηγόρος αγχωτικός και λίγο "πειραγμένος". Ο Πέτρος είναι δημοσιογράφος... με το χέρι, επειδή δεν αγαπά τα κομπιούτερ, ενώ ο Μίλτος είναι ντετέκτιβ και κομπιναδόρος. Όταν ο σταθμός αρχίζει να εκπέμπει, αποκτά μεγάλη ακροαματικότητα. Όμως αυτό είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό. Σύντομα πολλά στραβά κι ανάποδα συμβαίνουν και όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Άκης Σακελλαρίου, Στέλιος Μάινας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θοδωρής Αθερίδης, Αφροδίτη Σημίτη, Ελένη Ζιώγα, Κορίνα Δαμουλιάνου, Σοφία Μυρμηγκίδου, Δήμητρα Ματσούκα, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Ιλέιν Ίστμαν Βασίλης Βασιλάκης, Μανώλης Μαυρομήτακας, Δημήτρης Σταρόβας
Σενάριο: Θοδωρής Μανίκας, Παναγιώτης Κούστας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης, Μύρνα Τσάπα


H ΝΤΑΝΤΑ
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το MEGA μετέχει σε μια διεθνή συμπαραγωγή. Μαζί με τη Sony-Columbia αναλαμβάνει την μεταφορά για την Ελλάδα της σειράς "The Nanny", που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. Η νταντά κάνει ανάλογη επιτυχία, μιλώντας ελληνικά αυτή τη φορά. Η ήσυχη οικογενειακή ζωή του Άρη Μπακόπουλου ανατρέπεται, όταν αποφασίζει να προσλάβει ως νταντά των παιδιών του την πλασιέ καλλυντικών Μαίρη Παπαδάκη. Ο Άρης Μπακόπουλος είναι παραγωγός του θεάτρου και της τηλεόρασης και ζει με τα τρία -ορφανά από μητέρα- παιδιά του: τη ντροπαλή έφηβη Ναταλία, τον ατίθασο Φοίβο και την υπερευαίσθητη Εβίτα. Η οικογένεια, όμως, αποκτά κάτι παραπάνω από μια απλή νταντά. Η Μαίρη τούς προσφέρει τη χαρά που έλειπε από χρόνια. Πολύ γρήγορα γίνεται φίλη με τον Διονύση, τον οικονόμο του σπιτιού, που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει εκεί μέσα. Από τα πρώτα επεισόδια προκύπτει ειδύλλιο μεταξύ της Μαίρης και του Άρη, προς μεγάλη απογοήτευση της Σμαράγδας, συνεργάτιδας του Άρη, που είναι αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Λεκάκη, Κώστας Αποστολίδης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ιφιγένεια Βογιατζάκη, Ναταλία Δάρα, Βασίλης Καραγιάννης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Θάλεια Παπάζογλου
Απόδοση κειμένου: Ομάδα σεναριογράφων Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης, Μύρνα Τσάπα


ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ
Η Μαρία διαθέτει εξυπνάδα, μόρφωση, χιούμορ και καλοσύνη. Της λείπει, όμως, το βασικότερο εφόδιο για να πετύχει στην επιφανειακή κοινωνία τού σήμερα: η ομορφιά. Η Μαρία είναι άσχημη, απεριποίητη και ατσούμπαλη. Και φυσικά... άνεργη, παρά τη συλλογή πτυχίων που περήφανα επιδεικνύουν οι γονείς της, Καίτη και
Ηρακλής. Απογοητευμένη από τις αρνητικές απαντήσεις, η Μαρία αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη της ως απλή γραμματέας σ' ένα χώρο όπου η ασχήμια είναι σχεδόν... επικηρυγμένη: σ' έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Ecomoda! Τον οίκο διευθύνει ο Αλέξης Μαντάς, ο πιο περιζήτητος εργένης της Αθήνας που, όμως, πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρκέλλα. Η καλύτερη φίλη της Μαρκέλλας, η Λίλιαν, είναι η βασικότερη αντίπαλος της Μαρίας για τη θέση της γραμματέως. Διαθέτει χαμηλή ευφυΐα και μόρφωση αλλά μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Αλέξης πρέπει να επιλέξει... την ωραία ή το τέρας;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Αγγελική Δαλιάνη (Μαρία), Άνθιμο Ανανιάδη (Αλέξης), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Καίτη), Τάσο Κωστή (Ηρακλής), Άριελ Κωνσταντινίδου (Λίλιαν), Χρήστο Πλαΐνη (Δημήτρης), Φιλίτσα Καλογεράκου (Μαρκέλλα), Φώτη Σπύρο (Νικόλας)
Πρωταγωνιστούν: Μάγδα Τσαγγάνη (Αργυρώ), Ασπασία Τζιτζικάκη (Σοφία), Μαρία Φιλίππου (Μάρθα), Βίκυ Πρωτογεράκη (Χριστίνα), Μιχάλης Άνθης (Μαρούδας), Θανάσης Κουρλαμπάς (Σέργιος), Πρόδρομος Τοσουνίδης (Κρίστο), Γεωργία Καλλέργη (Λουκία), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τζέρυ), Διονυσία Τσιτιρίδου (Σάντρα)
Στους ρόλους: του Στέφανου, ο Χρήστος Νομικός, της Μαργαρίτας, η Ιλιάς Λαμπρίδου, της Ελεωνόρας, η Ματθίλδη Μαγγίρα
Συμμετέχουν: Φανή Παναγιωτίδου (καθαρίστρια), Ντέμπορα Οντόγκ (Μαριάννα), Μάνος Ψιστάκης (Λευτέρης), Νίκος Κοντογιάννης (Μάκης), Μάρκος Μαδιάς (Στεργίου), Μπένζι Αντεγιέμο (Ντίντι)
Σκηνοθεσία: Τζένη Χρυσανίδου, Σίσσυ Σμυριλίου
Τηλεσκηνοθεσία: Θανάσης Τσαουσόπουλος, Ροδόλφος Ράλλης
Απόδοση σεναρίου: Ρόζυ Ρήγα, Τζο Φράγκου


ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 2 ΖΩΕΣ
Ο Ορέστης, πλούσιος γιος επιχειρηματία και ο Πέτρος, φτωχός σερβιτόρος σε λαϊκή ταβέρνα μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό. Ο Ορέστης πέφτει θύμα τροχαίου ατυχήματος και παθαίνει αμνησία. Ο Πέτρος, περνά τυχαία τη στιγμή του ατυχήματος από το συγκεκριμένο σημείο και... αυτή η στιγμή είναι αρκετή για ν' αλλάξει δύο ζωές: τις ζωές τους!.. Ο Πέτρος αποφασίζει να εκμεταλλευθεί την κατάσταση, ξεφεύγοντας έτσι από το περιβάλλον του για το οποίο μόλις έκανε μία ανακάλυψη που τον πλήγωσε βαθιά: η μητέρα του στην αγκαλιά του φίλου του... Πηγαίνει λοιπόν στη έπαυλη του Ορέστη όπου όλα είναι έτοιμα για το γάμο του με τη γοητευτική Πωλίνα. Προσπαθεί να τους εξηγήσει, γίνεται πανικός και ο γάμος ματαιώνεται. Η Άννα, η μητέρα του Πέτρου ανησυχεί για την εξαφάνιση του Πέτρου και τελικά ανακαλύπτει τον Ορέστη σε ένα νοσοκομείο. Νομίζοντας δικαιολογημένα ότι είναι ο γιος της, τον παίρνει στο σπίτι. Ο Ορέστης την ακολουθεί πρόθυμα αλλά σε σύγχυση. Δεν ξέρει ποιος είναι, δεν ξέρει ποια είναι αυτή η γυναίκα που λέει ότι είναι μητέρα του, δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί οι θορυβώδεις άνθρωποι που λένε ότι είναι οι γείτονες και φίλοι του.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Απόδοση σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Ανθή Αθανασιάδου
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αρβανίτης
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Παπαζήσης (Πέτρος/ Ορέστης),
Αλφαβητικά οι: Δημήτρης Γεροδήμος, Μιχάλης Γιαννάτος, Τζένη Διαγούπη, Μιχάλης Μαρκάτης, Αγγελική Καρυστινού, 'Αννα η Κάτια Νικολαϊδου / Νάντια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ίρις Πανταζάρα, Τάσος Παπαναστασίου, Πάνος Ρεντούμης, Χρήστος Σπανός, 'Ελενα Στάμου και στο ρόλο της 'Ερσης η Δήμητρα Χατούπη.
Συμμετέχουν οι: Μαρίνος Δεσύλλας, Στέλλα Γιαμπουρά, Κωνσταντίνα Τζώρτζη, Μάκης Πατέλης, Μαρίζα ΠΑπαδημητρίου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, 'Αγγελος Μπούρας, Χάρης Μπόσινας, Ελένη Αρβανίτη, Ελευθερία Γαλιατσάτου, 'Αντζελα Σακελλαρίου, Μαρία Πανουτσοπούλου, Χριστίνα Ραφαήλου, Κατερίνα Παπαδοπούλου, 'Αντζελα Χριστοφίλου, 'Αγγελος Χονδρογιάννης, Εύα Γαλάνη, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Κωνσταντίνος Πέτρου, Δημήτρης Τσιλιφώνης.
Παίζουν επίσης οι: Μάριος Παπαγεωργίου, Λουκάς Ζήκος, Παρασκευή Σούτα, Θάνος Κοντογιώργης, Θεόφιλος Χιώτης, Μιχάλης Αμαξόπουλος, Πασχάλης Αργυρόπουλος, Πένη Μουλαγιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Γιώργος Μοσχοβίτης, στο ρόλο του μικρού Ορέστη ο Σπύρος Πέτρου.


Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Η Ελπίδα και η Ξένια είναι οι καλύτερες φίλες. Μεγάλωσαν μαζί σε ένα ίδρυμα στο Ναύπλιο και παρά τους διαφορετικούς χαρακτήρες τους, αγαπιούνται σαν αδελφές. Η Ελπίδα, αισιόδοξη και μαχητική, μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει σεφ. Η Ξένια μένει πίσω, σχεδιάζει όμως να φύγει κι εκείνη από το ίδρυμα και να ζήσει επιτέλους τη ζωή που πιστεύει ότι της αξίζει. Ένα αναπάντεχο γεγονός τη φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον εαυτό της αλλά και με την πραγματική ταυτότητα της φίλης της... Αγνοώντας την ανακάλυψη της Ξένιας, η Ελπίδα γνωρίζει έναν γοητευτικό γιατρό τον Στέφανο...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): Όθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (Έλενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), Έφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).


ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ
Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Σ' ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ - Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. "Τρελή" την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η "κλασική ελληνίδα" μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ' όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γιουλάκη, Κούλα Αγαγιώτου, Μαρία Μαρτίκα, Έλντα Πανοπούλου, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Τάσος Κωστής, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Bίκυ Βανίτα, Νεφέλη Ορφανού, Νίκος Κούρος, Κλαίρη Κατσαντώνη
Σενάριο, Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης


ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ
Και μαζί και χώρια! Και στη χαρά και στη στεναχώρια! Η παρέα αυτή, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, έγινε κομμάτι της ζωής μας. Βάλε και τις επαναλήψεις... Τόσο καιρό μαζί... Γίναμε πια Εμείς κι Εμείς! Σε ένα δίπατο νεοκλασικό σπίτι στο Μετς ζουν ο Στέλιος, ο φοβερός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων που είναι παντρεμένος με τη Μαρία, μια τροφαντή Κύπρια καθηγήτρια φιλόλογο. Στον επάνω όροφο ζει η Σμαράγδα -ιατρική επισκέπτης στο επάγγελμα- με την αδελφή της, την Αντωνία, ιδιαιτέρα γραμματέα και γεροντοκόρη. Ο Βασίλης, νέος επίδοξος ηθοποιός του ''ποιοτικού χώρου'' μονίμως άνεργος και ωραίος που συζεί με τη Σμαράγδα. Μαζί τους -χωρίς να μένουν στο ίδιο σπίτι- η Νατάσσα μια πληθωρική ύπαρξη που εργάζεται στις Δημόσιες Σχέσεις μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας και ο Μάκης, ένας φοβερός τύπος, sex maniac, πλην όμως looser από γεννησιμιού του, που δουλεύει σαν ξεναγός. Τα έργα και οι ημέρες μιας παρέας πολύ αγαπημένης που ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα κι όταν μαλώνουνε, τελικά χώρια δεν μπορούνε να ζήσουνε επ' ουδενί.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανίσαλη, Στέλιος Παύλου, Τάσος Περζικιανίδης, Μαρία Φιλίππου
Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης και Σπύρος Μεταλληνός
Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Κροντηροπούλου, Σπύρος Μεταλληνός, Φώτης Πολυχρονόπουλος


ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Μία δικηγόρος, μία τραγουδίστρια, μία εκδότρια και μία γυναίκα, η οποία θυσίασε τη δική της καριέρα για την καριέρα του άντρα της, ζουν τη ζωή τους και βιώνουν τα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας. Στην αρχή όλα είναι ήρεμα στη ζωή τους, όμως στη συνέχεια ένα μυστικό που συνδέει και τις τέσσερις βγαίνει στην επιφάνεια και καθορίζει την πορεία τους και τη σχέση τους. Μία από τις ηρωίδες ετοιμάζεται να παντρευτεί, και οι τέσσερις γυναίκες προετοιμάζονται για το χαρμόσυνο γεγονός. Όμως ένας φόνος και μία σύλληψη μετατρέπει αυτή την ευχάριστη στιγμή σε τραγωδία. Εκεί που όλα είναι τακτοποιημένα, όλα ανατρέπονται. Οι ήρωες ανακαλύπτουν ότι η «Βέρα στο Δεξί» τελικά δεν είναι αυτή που δένει δύο ανθρώπους.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Καζάκος, Κάτια Δανδουλάκη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στάθης Κακαβάς, Μαριάννα Τουμασάτου, Ελισάβετ Μουτάφη, Δήμητρα Παπαδήμα, Υρώ Λούπη, Άννα Γεραλή, Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Δρίτσας, Λευτέρης Σκούταρης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γρηγόρης Σταμούλης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κ.ά.
Σενάριο: Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Κώστας Κωστόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας, κ.ά.


Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ
Άρωμα παλιάς καλής ελληνικής ταινίας σε μια σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Ο Στέφανος είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ζωντοχήρος με δύο παιδιά στην εφηβεία. Η μητέρα του, Πίτσα, θέλει να τον παντρέψει και να τον νοικοκυρέψει. Η Σοφία και η Τζένη είναι δύο αδερφές που ανταγωνίζονται η μία την άλλη σε όλα τα επίπεδα. Φιλόλογος η πρώτη, επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης η δεύτερη, είναι τελείως διαφορετικές. Η μητέρα τους, Ναταλία, τροφοδοτεί τον ανταγωνισμό τους, ενώ παράλληλα δουλεύει στο μυαλό της την αποκατάστασή τους. Ο Στέφανος γνωρίζει και τις δύο, την καθεμιά με διαφορετικό τρόπο και ιδιότητα και ενδιαφέρεται και για τις δύο...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Πάνος Μιχαλόπουλος, Μπέση Μάλφα, Ζέτα Δούκα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Ρίκα Διαλυνά, Υρώ Λούπη, Ναταλία Λιονάκη, Αριέττα Μουτούση, Δημήτρη Καλιβωκά, Γιώργο Κωνσταντή, κ.ά.
Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία Α' & Β' σεζόν: Αντώνης Τέμπος
Σκηνοθεσία Γ' σεζόν: Μάκης Πετρόπουλος


Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ
Περιγραφή: Σ' ένα νεοκλασικό σπίτι, κάπου στην Αθήνα, ζει ο Πέτρος και τα κορίτσια του, οι τρεις αδερφές του, η Ματούλα, η Φανή και η Βαλένα. Ο Πέτρος εργάζεται ως κομπάρσος σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σίριαλ και ειδικεύεται στις μεταμφιέσεις. Έχει αναλάβει την ηθική υποχρέωση να συντηρεί τις τρεις αδερφές του, οι οποίες τον αγαπούν παράφορα μεν, του κάνουν τη ζωή δύσκολη, δε. Η μικρή του αδερφή, η Βαλένα, είναι μαθήτρια-αστέρι της Β΄ Λυκείου εδώ και τρία... χρόνια. Η μεσαία, η Φανή είναι καλλιτέχνις, γλύπτρια-ζωγράφος, με αρκετή δόση τρέλας. Η μεγαλύτερη, η Ματούλα, που ασχολείται με τα οικιακά, ενώ φαίνεται η πιο ώριμη, είναι τελικά, πιο "παιδί" από τις υπόλοιπες. Αυτός είναι ο κόσμος του Πέτρου. Μέσα από τις ιστορίες του ίδιου και των κοριτσιών και πάντα με χιούμορ, ξεδιπλώνεται η καθημερινότητα, οι συγκρούσεις τους, οι ευχάριστες και λιγότερο ευχάριστες στιγμές τους.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Νικολέττα Βλαβιανού, Μπέτυ Νικολέση, Μαρία Παπαλάμπρου
Σενάριο: Πέτρος Τσόκαλης
Σκηνοθεσία: Άκης Σταματιάδης


ΦΥΓΑΜΕ
Η Ζωή είναι χρηματίστρια. Γυναίκα καριέρας, έχει αφιερώσει τη ζωή της στη δουλειά της, "απαγορεύοντας" στον εαυτό της να έχει γυναικεία οράματα. Η Ζωή διατηρεί ερωτική σχέση με το αφεντικό της, τον Χάρη, μεγαλοχρηματιστή, που χρησιμοποιεί τα χρήματα που κερδίζει για να κάνει, παράλληλα, δουλειές με παράνομα κυκλώματα. Η συναναστροφή με αυτά, τον παρασύρει σε μια έκλυτη ζωή. Από την άλλη, είναι ο κόσμος του Στράτου. Ο Στράτος είναι οδηγός φορτηγού που μεταφέρει προϊόντα απ' όλη την Ελλάδα στη Λαχαναγορά και ζει στο Λαύριο. Η πρώτη γνωριμία της Ζωής και του Στράτου θα είναι τυχαία και ανώδυνη. Η μοίρα όμως, θα παίξει το δικό της παιχνίδι. Η Ζωή και ο Στράτος συναντιούνται ξανά και τώρα πια δεν μπορεί να βγάλει ο ένας τον άλλο από το μυαλό του. Η σχέση τους θα πάρει τον δικό της ανεξέλεγκτο δρόμο...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας, Πασχάλης Τσαρούχας, Ελένη Ζιώγα, Χρύσα Σπηλιώτη, Νικολέτα Σταυρίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ειρήνη Κουμαριανού, Γιώργος Κυριακίδης, Γιώργος Καλαντζής, Γιώργος Λιάντος
Σενάριο: Ελένη Ζιώγα
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης


ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
Οι ''Παράλληλοι Δρόμοι'' είναι ένα κοινωνικό δράμα, που εξιστορεί την άνοδο και την πτώση δύο ισχυρών οικογενειών, οι οποίες συνδέονται με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Γενάρχες των δύο αυτών οικογενειών είναι ο Λουκάς Παπαγιάννης και ο Φώτης Κροντηράς. Τους δύο αυτοδημιούργητους άντρες, εκτός από τον επιχειρηματικό τους δεσμό, τους συνδέει και κάτι ακόμα: ένα συνταρακτικό μυστικό, το οποίο θα αποβεί τραγικά καθοριστικό στην παράλληλη ζωή τους. Το μυστικό αυτό δημιουργεί ρωγμές στις σχέσεις των δύο αντρών - ρωγμές που πληθαίνουν και μεταφέρονται στο βιομηχανικό κολοσσό που διοικούν και τους αναγκάζει να αποκλείουν πεισματικά κάθε ερωτικό δεσμό ανάμεσα στα μέλη των οικογενειών τους...
Πρωταγωνιστούν: Τίτος Βανδής, Θάλεια Παπάζογλου, Νίκος Βερλέκης, Θάνος Καληώρας, Ανθή Ανδρεοπούλου, Δήμητρα Χατούπη, Άννα Γεραλή, Μελίνα Μποτέλη, Γιάννης Χατζηγιάννης, Ειρήνη Κακαβούλη
Σενάριο: Κάλη Καρατζά
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νικολαΐδης, Φράνσις Κάραμποτ


ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ
Περιγραφή: Ο αγαπημένος Βλάσης Μπονάτσος παρουσίαζε μαζί με την Ισαβέλλα Βλασιάδου ένα τηλεοπτικό show όπου τίποτα δεν ήταν αναμενόμενο. Μέσα σε δύο ώρες κατάφερνε να ανεβάσει κατακόρυφα την αδρεναλίνη των τηλεθεατών, παρασύροντάς τους στις δικές του ανεξέλεγκτες ροκ καταστάσεις. Έκανε show το παράλογο και ανέτρεπε τα τετριμμένα. Πατούσε γκάζι στη διάθεση και ανέβαζε το κέφι στα ύψη!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: Βλάσης Μπονάτσος, Iσαβέλλα Βλασιάδου


ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Περιγραφή: Καθημερινές αλλά και ασυνήθιστες καταστάσεις, απροσδόκητες ανατροπές, αστυνομικό σασπένς, πρωτότυπες ιστορίες... γέλιο, τρυφερότητα και έρωτας που χτυπάει... κόκκινο, πού αλλού; Στην κόκκινη σουίτα του πιο αγαπημένου ξενοδοχείου της τηλεόρασης!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος·Ρήγας, Βασιλική Ανδρίτσου, Χρήστος Τριπόδης, Σοφία Παυλίδου και πολλοί guest ηθοποιοί
Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας


ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ
Δύο ζευγάρια τελείως διαφορετικά μεταξύ τους μένουν στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα. Ο Θανάσης διατηρεί μαγαζί-βιτρίνα με κινητά. Πίσω από αυτό έχει στήσει βιοτεχνία με παράνομα CD. Η γυναίκα του, Γωγώ, φιλοδοξεί να γίνει λαϊκή τραγουδίστρια. Ο Μάνος είναι ζωγράφος χωρίς κανένα αναγνωρισμένο ταλέντο και παντρεμένος με την Ελένη που είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια κοινωνιολογίας. Με τα δύο αυτά ζευγάρια όμως, κάτι τρέχει. Τα δύο ζευγάρια ανήκουν σε κόσμους τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους, που συγκρούονται διαρκώς με κωμικά αποτελέσματα...Ο Θανάσης με τη Γωγώ ή μήπως η Γωγώ με τον Μάνο; Ο Μάνος με την Ελένη ή η Ελένη με τον Θανάση;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κλέων Γρηγοριάδης (Μάνος), Ρένος Χαραλαμπίδης (Θανάσης), Ελευθερία Βιδάκη (Ελένη), Δήμητρα Ματσούκα (Γωγώ)
Σενάριο, Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας


ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ένας αναπάντεχος τηλεοπτικός περίπατος από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Σητεία και από την Πίνδο μέχρι το Καστελόριζο, στη διάρκεια του οποίου ο Γρηγόρης είχε βαλθεί να γεμίσει τις τηλεοπτικές μας οθόνες με Ελλάδα. Απίθανα μέρη, άνθρωποι της διπλανής πόρτας με τις δικές τους ιστορίες, απρόοπτα, εκπλήξεις, χιούμορ. Ένα ανατρεπτικό κολλάζ όμορφου ελληνικού κόσμου, καμωμένο με όλο το μεράκι του "μετρ" των ταξιδιωτικών εκπομπών Γρηγόρη Αρναούτογλου.


TAXI GIRL
Παρουσίαση: Βίκυ Σταυροπούλου
Ένα ταξί διαφορετικό από τα άλλα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας. Στο τιμόνι η Βίκυ Σταυροπούλου και αν τύχαινε να μπείτε στο ταξί της, θα έπρεπε να είστε προετοιμασμένοι για ένα από τα πιο αναπάντεχα και διασκεδαστικά παιχνίδια της τηλεόρασης. Η Βίκυ έκανε ερωτήσεις χαρίζοντας στους ανυποψίαστους επιβάτες της μετρητά για κάθε σωστή τους απάντηση. Αρωγοί στην, εν κινήσει, περιπέτεια των παικτών κινητά τηλέφωνα και περαστικοί. Κι όλα αυτά όχι μόνο στην Αθήνα. Το
«TAXI GIRL» πήγε παντού...

ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ
Παρουσίαση: Ηλίας Μαμαλάκης
Η πιο αγαπημένη και πολυβραβευμένη εκπομπή γαστρονομίας της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία, μάλιστα, διακρίθηκε και σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας το βραβείο ROSE D' OR. Για πέντε συνεχόμενες χρονιές, ο Ηλίας Μαμαλάκης παρουσίασε μαγευτικές συνταγές από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο... και όχι μόνο. Ο πιο ορεξάτος και χαμογελαστός "μάγειρας" μετέφερε με τον μοναδικό του τρόπο στη μικρή οθόνη γεύσεις πολιτισμού, ιστορίας και υψηλής γαστρονομίας. Ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της γης, σε πόλεις, χωριά, νησιά, αναζήτησε σπάνια μπαχαρικά στα παζάρια της ανατολής, γεύτηκε μοναδικές συνταγές στα πιο φημισμένα εστιατόρια της Ευρώπης, μαγείρεψε παρέα με μοναχούς σε ξεχασμένα μοναστήρια, έκανε πικ νικ σε λιβάδια, μπήκε στην καθημερινή ζωή του κάθε τόπου και γνώρισε τους ανθρώπους του... και όλα αυτά σε μια εκπομπή «Μπουκιά Και Συχώριο».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

 1. Δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως η επανέναρξη. Πολύυυυυυυυυ μαζεμένα και φτωχά τα πράγματα.

  Προφανώς ο Μαρινάκης είδε τις περιπτώσεις του Σαββίδη πέρυσι και του Σκαι φετος που έριξαν λεφτά σε μυθοπλασίες, ψυχαγωγία, δυνατά ονόματα κτλ προσπαθώντας να θυμίσουν κάτι από Mega και ελάχιστα πράγματα τους βγήκαν και σου λέει κάτσε εγώ να βγω σεμνά και ταπεινά - όπως έλεγε κι ενα παλιό σύνθημα της ΝΔ.

  Αλλά πολύ φτώχεια ρε παιδί μου. Και το μοναδικό μεγάλο όνομα ο Ευαγγελάτος θυμίζει περισσότερο Alter και τον Σκαι εποχών Μαλέλη παρά Mega. Επίσης θα ήθελα μια πιο πρωτότυπη επιλογή παλιών σειρών. Χιλιοειπωμένες επιλογές και χιλιοπαιγμένες σειρές. Θα μου πεις αφου το κανει ο Ant1 με το 'Κωνσταντινου κι Ελενης'' γιατι οχι και το Mega. Ναι αλλά το κανει σε συγκεκριμένες ζώνες και όχι σε ΟΛΟ το πρόγραμμα.

  Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία...ΕΛΠΙΖΩ - εγω ο χαζούλης αθώος - σε λιγότερη προπαγάνδα και περισσότερη ποιότητα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία. Το Mega που αγάπησε ο κόσμος και έχει ακόμα στη μνήμη του ειναι το Mega της δεκαετίας του '90 και των αρχών του 2000. Το Mega του Χατζηνικολάου, της Κορομηλα, των ''Δεκα μικρών μήτσων'', του Βλασση και της Μαλβινας, των σειρών της Δημητρας Παπαδοπουλου, των Ρηγα-Αποστολου, των Ρεππα - Παπαθανασίου, του Λευτερη Παπαπέτρου και της Μιρελλας Παπαοικονομου. Μετά τα μέσα του 2000 όταν άρχισε η εποχή του δελτιου της Τρεμη και του Πρετεντέρη αλλά και η μετατόπιση της προσοχής από σενάρια ελλήνων σεναριογράφων σε έτοιμες κονσέρβες από το εξωτερικό κάπου άρχισε να χαλάει η συνταγή...

  Οι εποχές αυτές ΔΕΝ ξαναρχονται και το τότε Mega ΔΕΝ ξαναγίνεται αλλά ας ελπίσουμε σε μια τίμια προσπάθεια και όχι σε άρμεγμα της νοσταλγίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !