Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega τη νέα χρονιά;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Την Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε η κάμερα του Happy Day, σε εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης, η οποία αποκάλυψε μέσα σε όλα εάν θα βρεθεί στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής στο νέο Mega.

Θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega τη νέα χρονιά;

“Όχι, δεν κάνει καμία τέτοια συζήτηση για το πρωινό. Τώρα ξεκινάει η περίοδος όπου συζητάμε πράγματα για του χρόνου. Για το Mega, συγκεκριμένα, έχω κάνει συζητήσεις αρκετό καιρό πριν” απάντησε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

“Αν προκύψει ξανά στη ζωή μου, ποτέ δεν ξέρεις” πρόδωσε, επίσης, γλυκά η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμένα μου άρεσε πολύ η Ντορέττα στο πρωινό και είμαι σίγουρος πως με μια πιο δημοσιογραφική ομάδα θα μπορούσε να κοντραρει την Φαίη στα ίσια την πρώτη της χρόνια χωρίς τον Λιάγκα αν το Μέγκα δεν ειχε τα θέματα που το έκλεισαν. Την τωρινή περίοδο βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταθεί ένα τέταρτο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα όταν τα υπάρχοντα 3 πάνε πολύ καλά. Επίσης έχει αποδειχτεί πως ούτε η ενημέρωση τραβάει στο 10-1. Ίσως θα μπορούσαν να καινοτομήσουν και όπως και στην Αμερική να βάλουν low-budget τηλεπαιχνίδια. Όπως και να έχει η Ντορέττα είναι ωραία τηλεοπτική παρουσία και σε κάθε περίπτωση μετά από δύο χρόνια αποχής θα την ήθελα στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !