Δεν έχει ανάγκη το lead in o Αρναούτογλου ...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μια επιτυχημένη χρονιά. Όσοι λένε ότι φταίει μόνο το γεγονός ότι παίρνει πάσα από την πετυχημένη σειρά της χρονιάς, απλά γελιούνται. Το ίδιο πετυχημένη δεν ήταν η εκπομπή, FOOΤBALL STORIES, ούτε καν το ‘’Ενώπιος Ενωπίω’’ (αν και η τελευταία, αρχίζει να βρίσκει κοινό). Όσοι παρακολουθούν τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά ,θα δουν σίγουρα ότι ο Γρηγόρης παίρνει μια μεγάλη πάσα, που στο πρώτο 15’ κρατά κάποια νούμερα από αυτά αλλά μέσα στις επόμενες ώρες όχι μόνο δεν τα χάνει, τα ανεβάζει κιόλας! Η εκπομπή φέτος είναι δουλεμένη και ο Βαγγέλης Περρής δίνει τη δική του πινελιά στην επιτυχία του THE 2 NIGHT SHOW.

Διαβάστε όλη τη στήλη ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι ναι καλά θυμάμαι άλλες χρονιές που δεν πήγαινε καλά ο αντ1 ποσό χάλια πήγαινε ο Αρναούτογλου
Ο χρήστης κωστής είπε…
Φυσικά και έχει σημασία το lead που παίρνεις, αλλά μετράει και η εκπομπή που έχεις, αν δηλαδή θα καταφέρει να κρατήσει αυτό το μεγάλο κοινό που υπάρχει απο πριν. Ο Γρηγόρης το κρατάει και μπράβο του.
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο Πούμπουρας θα έκανε 30αρια αν δεν έπαιρνε πάσα απο το καφέ;; Κανένας κοντά στο 15% θα ήταν.
Οπότε ναι μετράει η πάσα, αλλά επίσης μετράει με τον ίδιο τρόπο και το πρόγραμμα που έχεις εσύ. Δεν σημαίνει ότι αν έχεις μια αηδία θα κάνει τα ίδια νούμερα, αλλά σίγουρα θα βοηθηθεί απο το να έπαιρνε ένα 5% πάσα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά η δύναμη του Γρήγορη φάνηκε στις προηγούμενες σεζόν με χαμηλότερο leadin που έπαιρνε 5-6% και το έκανε 15% και τώρα που το 30% το κάνει 35% σε τέταρτο.Μια χαρά είναι η εκπομπή του!