Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο όρος που έθεσε για το JUST και το μέλλον του "Πακέτου"

Χρήστος Παναγούλης
0

Την συμμετοχή της στο “Just the two of us” επιβεβαίωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μια ανάρτηση της στο Instagram. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον όρο του συμβολαίου της με το κανάλι, που θέλει όλη η χρηματική της αμοιβή να διατίθεται στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα» στην Θεσσαλονίκη. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την συνέχιση του μέσα από την συχνότητα του Open. Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου:

«Καλημέρα αγαπημένοι μου! Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά.

Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης.

Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό.

Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την ….τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε…Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !