Αυτά τα πρόσωπα συζητούν για το «Just the two of us»...

Οι τελικές αποφάσεις για το σόου θα παρθούν αυτή την εβδομάδα οπότε και ο παρουσιαστής θα συναντηθεί με τα στελέχη του Ανοιχτού Καναλιού για τις λεπτομέρειες. Για το νέο «Just the 2 of us» έχουν συζητήσει πολλά ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ τόσο για την κριτική επιτροπή όσο και για τα ζευγάρια των συμμετεχόντων.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Tv Εθνος, σε προχωρημένες συζητήσεις για να δοκιμάσουν τις τραγουδιστικές τους ικανότητες είναι η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο επίσης ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος και η αθλήτρια και πρώτη νικήτρια του «Dancing with the Stars» Έρρικα Πρεζεράκου. Από τραγουδιστές είναι πολύ πιθανόν να δούμε την Άσπα Τσίνα και τον Βαλάντη. Μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η σύνθεση της κριτικής επιτροπής του σόου.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Είναι δυνατόν απο τον Σεπτέμβρη να ξέρουμε ότι επιστρέφει , να έχουμε μπει στον Φεβρουάριο, δηλαδή 5 μήνες μετά και να μην ξέρουν ακόμα , όχι πότε θα προβληθεί, αλλά ούτε ποιοι θα είναι στο show;;; Τι ανοησίες είναι αυτές ;;;
Έτσι θα κάνετε show;;
Το familiar για να καταλάβετε ακούστηκε ότι επιστρέφει τον Ιανουάριο και σε 2 εβδομάδες βγαίνει. Απο εκεί να καταλάβετε πόσο πίσω έχετε μείνει.
Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι έχετε διαρρεύσει τόσα ονόματα που το έχετε κάνει , χαρά των μαιντανών αυτό το πρόγραμμα. Μόνο τον Τσίπρα δεν έχετε βάλει στους παίκτες..
ΥΓ. Βάλτε μυαλό και ξεκινήστε άμεσα το πρόγραμμα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Προμηνύεται μεγάλη φόλα...
Ο χρήστης κωστής είπε…
8.27 101% θα είναι μεγάλη πατάτα. Σαν το x factor που έκανε 10 % μέσο όρο, ενώ σε όλα τα κανάλια σάρωνε .
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι θα το παρουσιάσει ο Κοκλώνης. Δε χρειάζεται θεωρώ να πω κάτι άλλο 😂😂😂😂
Ο χρήστης κωστής είπε…
9.56 χμμμ τα πιάσαμε τα λεφτά μας τώρα... Άλλος Μένιος μας βρήκε...