H Κάλια Ελευθερίου αποκαλύπτεται...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε η Κάλια Ελευθερίου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την απομάκρυνσηήτης από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

 «Δεν ήθελα να κάνω πάνελ…. Δε μπορείς όμως να πεις όχι στον Γώργο Λιάγκα. Η εκπομπή χρειαζόταν να κάνει κάποιες αλλαγές. Μια από αυτές ήμουν και εγώ. Ήταν να κυλίσει η εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν, για μένα δεν έκλεισε εκεί, τώρα το πώς έγινε δε χρειάζεται να το πω. Μετά την αποχώρησή μου μίλησα με όλη την ομάδα και με τον Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η εκπομπή χρειαζόταν κάποιες αλλαγές και μια από αυτές ήμουν και εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας αμέσως μετά: «Για μένα η εκπομπή δεν έκλεισε στο τέλος της σεζόν, έκλεισε τον Φεβρουάριο, εγώ θα το δω πως αυτό ήταν μέχρι εκεί για μένα. Το πώς έγινε και τι έγινε δεν μπορώ να τα πω. Πάντα υπάρχει όμως και κάτι που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας».

Όσο για το αν επικοινώνησε μετά την απομάκρυνσή της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, η Κάλια απάντησε πως μίλησε με όλους, ενώ στο τι της είπε ο κεντρικός παρουσιαστής αρκέστηκε να σχολιάσει πως «είπαμε αυτά που λένε μεταξύ τους το αφεντικό με τον συνάδελφο. Πάντα αφεντικό τον έλεγα αλλά δεν του άρεσε».

Υπήρχε ανταγωνισμός με την Ελένη Τσολάκη; «Σε μια ομάδα που είναι τόσο διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον, δεν είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Εκείνη προσφέρει κάτι διαφορετικό, όπως και η Κατερίνα ή ο Δημήτρης. Ήμασταν τόσο διαφορετικές προσωπικότητες που δεν θα μπορούσε να υπάρξει ανταγωνισμός. Η Κατερίνα βέβαια έγινε φίλη μου» ανέφερε. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !