Eνστάσεις για πρόσωπα στην ΕΡΤ

Χρήστος Παναγούλης
0

Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη -αλλά και η διοίκηση Ζούλα-Γαμπρίτσου – να έχει καταδείξει σε όλα τα επίπεδα πως οι αποφάσεις της για την αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού δεν επηρεάζονται από το παρελθόν του καθενός, ωστόσο δεν είναι λίγα τα μόνιμα στελέχη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης που πρόσκεινται στη Ν.Δ. όσο και οι συνομιλητές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος που εκφράζουν ανοικτά τον προβληματισμό τους για ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
  
«Προφανώς και οφείλουμε να μην ακολουθούμε την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε μετατρέψει το Ραδιομέγαρο σε κανονικό παραμάγαζο ή να στοχοποιούμε εργαζομένους, όμως από την άλλη δεν θα πρέπει να ανταμείψουμε κιόλας εκείνους που με πάθος εξυπηρέτησαν τη λογική αυτή, αγνοώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Δεν είναι δυνατόν να αβαντάρουμε αυτούς που δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στη Ν.Δ., θεωρώντας πως δεν θα αλλάξουν ποτέ τα πράγματα», τονίζουν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι.


Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των παρουσιαστών (αφού αντίστοιχη κριτική υπάρχει για όλους τους τομείς), οι σχετικές ενστάσεις αφορούν κυρίως τα πρόσωπα που βρίσκονται στον σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών και οι οποίοι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρίσκονταν τηλεοπτικά στο πλευρό των «εκλεκτών» της Κουμουνδούρου και ταυτίστηκαν με την προπαγάνδα υπέρ των τότε κυβερνητικών επιδιώξεων.


Ενδεικτικά, επισημαίνεται ότι ανάμεσα στα ονόματα που συμπεριλαμβάνουν στο σχετικό κάδρο οι εμπνευστές των σχετικών ζυμώσεων είναι των Κώστα Λασκαράτου, Μάριον Μιχελιδάκη κ.α. Τώρα, αν όλη αυτή η συζήτηση επηρεάσει τη σύνθεση των εκπομπών ή την πρωτοκαθεδρία των εμπλεκομένων στην παρουσίασή τους θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !