Δανάη Λουκάκη: Περιγράφει το πως γνώρισε τον Σωτήρη Κοντιζά...

Την Δανάη Λουκάκη συνάντησε η κάμερα των Κου Κου και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας με αφορμή την πρόσφατη δήλωση περί φιλίας και με τον σεφ και κριτή του Master Chef, Σωτήρη Κοντιζά. Η νεαρή πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για την πρώτη γνωριμία τόσο μαζί του όσο και με την σύζυγο του!

“Με την γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά γνωριστήκαμε το 2013, που γνώρισα και τον γάτο μου, από κοινή παρέα και συμπαθηθήκαμε αμέσως. Εκείνη την εποχή έψαχνε η Δέσποινα με τη συγκάτοικο μας, την Λίνα μια τρίτη συγκάτοικο. Το δοκιμάσαμε και πέτυχε”  σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Λουκάκη. “Έτσι έχει διατηρηθεί μια φιλία πολλών ετών” πρόσθεσε.

Επίσης, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως “όταν άρχισα να συγκατοικώ με τη Δέσποινα, δεν γνώριζε τον Σωτήρη. Όταν είδα τον είδα, σχολίασα ότι είναι ψηλός, όμορφος και Ιάπωνας”!
Ενέκρινε όμως τον αγαπημένο σεφ στη φίλη της; “Φυσικά ενέκρινα τον Σωτήρη Κοντιζά! Όταν βλέπεις ένα τέτοιο παιδί και είναι και καλό παιδί”!

“Βλέπω MasterChef και εύχομαι… ό,τι καλύτερο” συμπλήρωσε, επίσης, η Δανάη Λουκάκη.

 Τέλος, η Δανάη Λουκάκη πρόδωσε πως δεν βρίσκει εύκολα τον Σωτήρη Κοντιζά στο τηλέφωνο όταν έχει οποιαδήποτε γαστρονομική απορία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια