«Χαντακώνεται» ο Σεργουλόπουλος…


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνεχίζει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι, “Divided”, στην απογευματινή ζώνη του Alpha, αν και όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και πολλοί οι τηλεθεατές που θυμούνται την ύπαρξή του. Φυσικά οι συνθήκες δεν βοηθούν, αφού το κανάλι διανύει μία από τις χειρότερές του χρονιές, ενώ στη συγκεκριμένη ζώνη είχε πρόβλημα ο σταθμός από την περασμένη σεζόν.

Όμως, η επιλογή του συγκεκριμένου παιχνιδιού μόνο καταστροφική μπορεί να χαρακτηριστεί. Από τους περίπλοκους κανόνες και το αδιάφορο concept έως το σκοτεινό και «αντί-τηλεοπτικό» πλατό, που είναι λες και το παιχνίδι σχεδιάστηκε για να διώξει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Alpha.  

Είναι μάλιστα απορίας άξιον πώς ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση με μία τέτοια εκπομπή, αφού όπως ο ίδιος o παρουσιαστής έχει δηλώσει, απείχε τόσο καιρό τηλεοπτικά επειδή δεν είχε βρεθεί κάποιο concept που θα ήθελε να παρουσιάσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για έναν πολύ ικανό και έμπειρο παρουσιαστή, ο οποίος χαντακώνεται από το κανάλι και χρεώνεται μία αποτυχία για την οποία δεν ευθύνεται ο ίδιος...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια