«Λίφτινγκ» στα κανάλια και εξελίξεις: Η τράπουλα ξαναμοιράζεται

Χρήστος Παναγούλης
0

Tα κανάλια αναδιαµορφώνουν το πρόγραµµά τους στο δεύτερο µισό της σεζόν. Το «λίφτινγκ» αναµένεται τον Σεπτέµβριο και ανάλογα βέβαια µε τα όσα θα έχουν γράψει μέχρι τότε τα «ραβασάκια» της Nielsen.

OPEN - Επιστροφή για το «Πάμε Πακέτο» με  Βίκυ Χατζηβασιλείου
Είναι ίσως η σηµαντικότερη µεταγραφή στο δεύτερο µισό της σεζόν. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, µετά το τηλεοπτικό διαζύγιό της µε τον Alpha, επανακάµπτει τηλεοπτικά µέσα από τη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού, και µάλιστα µε διπλό ρόλο. Σε πρώτη φάση θα δοκιµάσει τις φωνητικές της ικανότητες στο ανανεωµένο «Just the Two of Us», ενώ σε δεύτερο χρόνο θα παρουσιάσει και την εκποµπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. «Το “Πάµε Πακέτο” θα επιστρέψει εδώ στο Open. Ενα “Πακέτο” πολύ ανανεωµένο, ανατρεπτικό και διαφορετικό. Πέρα από τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων που έχουµε συνηθίσει να µας συγκινούν, θα δούµε και προσωπικές ιστορίες διάσηµων ανθρώπων», όπως αναφέρθηκε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της πρωινής εκποµπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!».

Οσον αφορά στο «Just the Two of Us», το δηµοφιλές µουσικό τάλεντ σόου επιστρέφει πλήρως ανανεωµένο στη µικρή οθόνη µέσα στο δεύτερο δεκαπενθήµερο του Φεβρουαρίου. Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ στο green room θα βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα. Σε τελικές συζητήσεις για να δοκιµάσουν τις τραγουδιστικές τους ικανότητες είναι η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο επίσης ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος και η αθλήτρια και πρώτη νικήτρια του «Dancing with the Stars» Ερρικα Πρεζεράκου. Από τραγουδιστές είναι πολύ πιθανό να δούµε την Ασπα Τσίνα, τον Βαλάντη και τον Αρη Μακρή. Τις επόµενες ηµέρες θα κλείσουν οριστικά και τα µέλη της κριτικής επιτροπής του σόου. Το πρόγραµµα του Ανοιχτού Καναλιού θα ενισχυθεί από τον Μάρτιο και µε τον δεύτερο κύκλο του επιτυχηµένου «My Greece», την εκποµπή οδοιπορικών ανά την Ελλάδα µε ξεναγό τη ∆έσποινα Βανδή.

ANT1 - Συνέχεια για «Καφέ της Χαράς» και «Αγριες µέλισσες»

Την επόµενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 20.45, θα κάνει πρεµιέρα ο έκτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar», µε ανανεωµένη κριτική επιτροπή, καινούργια πρόσωπα, πολλές εκπλήξεις και σταθερή αξία τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση του σόου. Στα έδρανα της επιτροπής συνεχίζουν Γιώργος Μαζωνάκης, ∆ηµήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης, ενώ τη θέση της Μιµής Ντενίση παίρνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Και στη φετινή του σεζόν το «Familiar» θα είναι µαγνητοσκοπηµένο µε ροή ζωντανού προγράµµατος. Tη φετινή δεκάδα των συµµετεχόντων αποτελούν οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα  Κατερίνα Κουκουράκη, Λάµπης Λιβιεράτος, ∆ανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης. Οσον αφορά στη µυθοπλασία, το κανάλι ρίχνει όλο το βάρος του σε «Καφέ της Χαράς» και «Αγριες µέλισσες», δύο σειρές που θα συνεχιστούν και του χρόνου, όµως από φέτος θα ενισχυθούν µε γκεστ εµφανίσεις γνωστών ηθοποιών.

ALPHA - Ακης Πετρετζίκης και Αντελίνα Βαρθακούρη
Οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις έγιναν ήδη στο πρόγραµµα του καναλιού της Κηφισιάς µε την έναρξη της ταξιδιωτικής µαγειρικής εκποµπής «Akis Food Tour». Ξεναγός είναι ο πρώτος Ελληνας MasterChef, Ακης Πετρετζίκης, και η εκποµπή προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής στις 20.00. Ως γνωστόν, στο δυναµικό του καναλιού εντάχθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία λίαν συντόµως (πιθανότατα µέσα στον Μάρτιο) θα ξεκινήσει την παρουσίαση µιας on the road εκποµπής που θα προβάλλεται µετά την «Ελένη». Τα «Αστέρια στην άµµο», µετά την ολοκλήρωσή τους στον «αέρα» του καναλιού, σταµατούν από αύριο ∆ευτέρα να προβάλλονται και από την ιστοσελίδα του Alpha, καθώς ολοκληρώθηκε η συµφωνία µε την κυπριακή τηλεόραση. Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στο 18ο επεισόδιο, ολοκληρώνεται η κωµωδία «Κρατάς µυστικό;». Τη θέση της θα πάρει το «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», που θα προβάλλεται πλέον τρεις φορές την εβδοµάδα. Το «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου ενισχύεται προσεχώς µε την ενότητα «Deal για 2», όπου νιόπαντρα ή µελλόνυµφα ζευγάρια θα τα βάζουν µε τον τραπεζίτη. Η special αυτή ενότητα του τηλεπαιχνιδιού του Alpha θα είναι ένθετη στο κανονικό παιχνίδι και θα προβάλλεται σε ένα επεισόδιο µία φορά την εβδοµάδα ή κάθε 15 µέρες. Απόψε (Κυριακή) στις 23.00 κάνει πρεµιέρα η ιστορική δραµατική σειρά εποχής «Βερσαλλίες».

STAR - Η αστυνοµική σειρά «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές»
Εξαήµερο γίνεται από τη ∆ευτέρα 17 Φεβρουαρίου το «MasterChef». Το Star θα προβάλλει το ριάλιτι µαγειρικής από ∆ευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17.45, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα µεταδίδονται τα µαθήµατα µαγειρικής, το γνωστό πλέον στο τηλεοπτικό κοινό «Master Class». Πιθανότατα µέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεµιέρα στο Star και η αστυνοµική σειρά «Ετερος εγώ - Χαµένες ψυχές», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια. Η σειρά, που προβλήθηκε πρώτα από τη συνδροµητική πλατφόρµα της Cosmote, παρουσιάζει µια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαΐνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται από τις αστυνοµικές Αρχές προκειµένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάµεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σηµασία των συµβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την Αστυνοµία να εντοπίσει τον serial killer.


ΣΚΑΪ - «Big Brother», Σεφερλής και «Idols» με Σάκη Ρουβά
Τέλη Φεβρουαρίου ή -το αργότερο- αρχές Μαρτίου θα κάνει πρεµιέρα στο κανάλι του Φαλήρου η νέα σατιρική εκποµπή του Μάρκου Σεφερλή, σε παραγωγή της Acun Medya του Ατζούν Ιλίτζαλι. Η µαγνητοσκοπηµένη εκποµπή µε σκετσάκια στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Μάρκος -παρουσία κοινού στο στούντιο- θα προβάλλεται τα βράδια της Παρασκευής. Το «Μy Style Rocks Gala» θα µετακοµίσει απόγευµα Κυριακής, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Την Κυριακή 8 ή την Κυριακή 15 Μαρτίου θα κάνει πρεµιέρα το νέο «Big Brother», µε παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη. Θα είναι ο οικοδεσπότης του βραδινού live της Κυριακής, οπότε και θα ανακοινώνεται η αποχώρηση του παίκτη. Από ∆ευτέρα έως Παρασκευή το «Big Brother» θα έχει δίωρη διάρκεια και θα προβάλλεται στις 23.00. Η παραγωγή έχει καταλήξει στην τελική 50άδα µέσα από την οποία θα επιλεγούν οι 18 παίκτες που θα µπουν στο νέο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Τέλος, για τον Μάρτιο προγραµµατίζεται και η νέα εκποµπή του Σάκη Ρουβά «Idols», µε αφιερώµατα σε πρόσωπα που διαµόρφωσαν την ποπ κουλτούρα των προηγούµενων δεκαετιών. Η πρώτη εκποµπή είναι ένα αφιέρωµα στον Βλάσση Μπονάτσο.


Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !