Παίρνει ξανά αέρα!


Μετά από πάρα πολύ καιρό κάτι αρχίζει να κινείται και πάλι στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. Κάτι καλό φαίνεται να συμβαίνει εκεί. Στα χρόνια του Καμίνη με τις επιλογές του και την κομματίλα, ο Αθήνα 9.84 εξαφανίστηκε, καταποντίστηκε, βγήκε από τον χάρτη. Δεν τους ενδιέφερε προφανώς, αλλά «έκαιγαν» ένα ολόκληρο ραδιόφωνο. Δεν ήταν ο σταθμός όλων των Αθηναίων αλλά ο σταθμός μίας συγκεκριμένης παρεούλας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε κάτι πολύ απλό αλλά και δύσκολο συνάμα: δεν ακολούθησε την πεπατημένη τοποθετώντας διευθυντή κάποιο κομματικό στέλεχος ή δημοσιογράφο της... παράταξης, αλλά έναν άνθρωπο που γνωρίζει από ραδιόφωνο. Τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Και αποφάσισαν να αλλάξουν τον χαρακτήρα του 9.84, να το κάνουν δημοτικό ραδιόφωνο πόλης και πολιτισμού, όχι να προσπαθούν να ανταγωνιστούν τον ΣΚΑΪ 100.3 ,και τον Real FM.

Η πρώτη τους κίνηση με το αφιέρωμα στο ραδιόφωνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου ήταν εξαιρετική. Και, μαθαίνουμε, είχε τεράστια ανταπόκριση. Θα αναθάρρησαν και οι εργαζόμενοι στον σταθμό.

Δύσκολη η αποστολή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου. Ξεκινάει από τον πάτο αξιοπιστίας και επιδραστικότητας που το είχε φτάσει το ένδοξο ραδιοφωνάκι η Νόνη Καραγιάννη ως τελευταία διευθύντρια (αλλά και οι προηγούμενοι των τελευταίων ετών), να δούμε πώς θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι. Αν δεν θέλει να το χάσει (το παιχνίδι) πρέπει να λειτουργήσει αμιγώς ραδιοφωνικά και όχι κοιτώντας να κρατήσει τις (όποιες) ισορροπίες...

Πηγή: Ε- tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια