Οριστικά δεν βγαίνει ο Σεφερλής...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
Οριστικό είναι πλέον πως ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα βγει τη φετινή σεζόν από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μπορεί ο ίδιος επίσημα να γνώριζε πως θα ξεκινήσει κανονικά, ωστόσο εδώ και καιρό στο εσωτερικό του καναλιού είναι γνωστό πως θα υπάρξει εμπλοκή. Οι λόγοι δεν είναι κυρίως οικονομικοί, αλλά αφορούν τη χωρητικότητα.

Συγκεκριμένα, το «Big Brother» θα προβάλλεται από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή στις 11 το βράδυ. Το σενάριο να βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής στο slot 9-11 δεν ευσταθεί, καθώς στις 9 προβάλλεται το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» που μέχρι το Καλοκαίρι συνεχίζει κανονικά ενώ δεν υπάρχει και άλλη διαθέσιμη ώρα και μέρα για να μετακινηθεί.

Το θέμα είναι κατά πόσο αυτή η εξέλιξη «παγώνει» κάθε περίπτωση συνεργασίας για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πάντως, μην σας κάνει εντύπωση αν ο ΑΝΤ1 εκμεταλλευτεί αυτό το δεδομένο και δούμε τελικά εκεί το νέο project του γνωστού κωμικού.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω ότι η τακτική του Star, "όποιος φύγει δεν ξαναγυρίζει" είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσει κι ο Ant1. Ο Σεφερλής έκανε τις επιλογές του και ο Ant1 πρέπει να του πει το λογικό (κατ'εμέ προφανώς), δεν είμαστε εδώ για ότι δεν χωράει στο πρόγραμμα του Skai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο γελοια δικαιολογια αυτη με την ωρα,αν ηθελαν να το ενταξουν στο προγραμμα θα εβρισκαν και τον καταλληλο χωρο,δε μπορει να κοβουν μια νεα εκπομπη για να κρατησουν την πολυκατοικια που στο τελευταιο επεισοδιο της εκανε 3%,θα μπουρασαν ανετα να το βαλουν στο 9-11 της παρασκευες και η πολυκατοικια μια αλλη μερα δε θα γινοταν τιποτα αν το σηριαλ γινοταν μονοωρο για μια μερα,οπως θα μπορουσαν να τον βαλουν και στην ωρα που θελουν να πανε το gala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΡ Η ΟΠΕΝ να πάει...

    Αυτό το Σκάι με τόσες σκέψεις που κάνει καθημερινά αλλάζει απόψεις.
    Τον πήρε,δεν τον βάζει στο πρόγραμμα και τον έχει στο περίμενε.
    Λογική είναι αυτή?
    Αν δεν τραβήξει ο Αδερφός τι θα κάνει? θα έχουμε ιστορίες πάλι?
    Όλα τα κανάλια πόρτες ανοιχτές να έχουν για τους επαγγελματίες και όσα έχουν θέματα να βάλουν νερό μέσα στο κρασί τους.
    Έτσι θα προχωράς όχι τι έγινε τότε να κοιτάς το μέλλον και που θα σε οδηγήσει όλο αυτό.
    Εγώ πάλι είμαι κατά στο να κρατάς ένας δύο χρόνια πρόσωπα και μετά να τους χαιρετάς με την δικαιολογία ότι δεν χωράνε στο πρόγραμμα η δεν τα βρίσκεις η ακόμη δεν πήρε αυτά τα νούμερα που ήθελαν (για τα νούμερα θα έρθουν με πολλή δουλειά και υπομονή)
    Αυτό κακό κάνει στο προφίλ που ήδη είναι χτισμένο και χτίζεται.
    10 Χρόνια πρέπει να κάθονται κατ'εμέ στα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει πλάκα ο Σεφερλης. βιαστηκε να μιλησει για τα ρεκορ της ταινιας και εκεινη ξεφουσκωσε, ετρεξε να βγαλει φωτο με τον τουρκο σαν να ηταν ο αλ πατσινο, για να μας πεισει πως αρχιζει και να κλεισουν ειπε τα στοματα..και τωρα ..σιωπη....Οσο μεγαλος κωμικος ειναι τοσα και τα θεματα που γενικα εχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο πολύ πιστεύουν στο Σκαι το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού;; Ο δε Σεφερλής πίστεψε τον Τούρκο και μένει τελικά εκτός. Τελευταία επαγγελματικά κάνει πολλές λάθος κινήσεις. Στην τηλεόραση εννοώ στο θέατρο έχει το κοινό του που τον ακολουθεί και τους γεμίζει τα θέατρα. Και αυτό το κοινό είδε και την ταινία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως ακριβώς τα λέει ο ανώνυμος στο 03.59

    Όσο κι αν θέλει ο Σεφερλής να περνάει το προφίλ του ''καλού ταπεινού παιδιού'' η εγωπάθεια του τον ξεπερνάει. Βγήκε να πανηγυρίσει για την ταινία του και τελικά με το ζόρι θα φτάσει το 1/3 των εισιτηρίων της ''Ευτυχίας'', ανακοίνωνε περιχαρής οτι θα βγει στον Ant1 η νέα εκπομπή του και μετά του προσέφερε ο Τούρκος περισσότερα και την έκανε με ελαφρά, μετά βγήκε να διαψεύσει τους κακούς δημοσιογράφους που διέδιδαν ότι δεν θα βγει η εκπομπή του και τελικά οι ''κακοι'' δημοσιογράφοι επιβεβαιώθηκαν.

    Το καλό παιδί που όλοι τον πολεμάνε και θέλουν το κακό του! Εν τω μεταξύ η ταινία του full στα σεξιστικά και ρατσιστικά κρύα αστεία, λες και βλέπεις τηλεοπτική εκπομπή του απο το 1998. Είχε μια ευκαιρία να κάνει κάτι πιο προσεγμένο στον κινηματογράφο και την πέταξε. Μετά του φταίνε οι ''κομπλεξικοί'' κριτικοί που τον κριτικάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !