Όλες οι εξελίξεις στο "Αν ήμουν πλούσιος"

Χρήστος Παναγούλης
0

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 106
Η Μόνικα δίνει στον Μουρούνα τις μετοχές του Βρανά και εκείνος αναρωτιέται εάν το γεγονός, ότι έγινε τόσο εύκολα μέτοχος του Ομίλου, κρύβει κάποια παγίδα. Την ίδια ώρα, η Δάφνη διαπιστώνει ότι έχουν απαγάγει τον Φοίβο και τρελαίνεται. Ο Αλέξης υποψιάζεται ότι πίσω από την απαγωγή είναι ο Ντίνος. Οι υποψίες του θα επιβεβαιωθούν όταν εκείνος ζητήσει 500.000 ευρώ για να τους δώσει πίσω τον μικρό. Ο Πέτρος πείθεται από τη Μυρτώ να μείνει στο σπίτι των Μπούμπληδων, ενώ ο Σωτήρης έχει αποφασίσει να κάνει κουβέντα με τον Θεοχάρη, για τα ερωτικά του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Σωτήρης βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Παράλληλα, ο Μάνος ανακαλύπτει, έκπληκτος, ότι το σχέδιο της Μελίνας εξακολουθεί να είναι σε πλήρη ισχύ. Την ίδια στιγμή, ο μικρός Φοίβος όχι απλώς κάνει τον απαγωγέα του να δεινοπαθήσει, αλλά του δίνει μια μεγάλη λαχτάρα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 107
Ο Φοίβος το σκάει απ’ το μέρος που τον κρατάει ο Ντίνος, γεγονός που προκαλεί πανικό στη Δάφνη και τον Αλέξη. Ο Μουρούνας εμφανίζεται στην εταιρία του Βρανά και συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό την εκλογή νέου διευθύνοντα σύμβουλου. Ο Σωτήρης περνάει το βράδυ στο σπίτι, αλλά διαφωνεί και πάλι με τη Χριστίνα λόγω της σχέσης του Θεοχάρη με την Ξένια. Η Χριστίνα συναντιέται, τυχαία, με τη Μελίνα και η κουβέντα τους φτάνει στον Βρανά. Ο Ντίνος βρίσκει τον Φοίβο κι ο Αλέξης κανονίζει μια συνάντηση μαζί του. Τελικά, ο Ντίνος του αποκαλύπτει πως είναι ο απαγωγέας και ο Αλέξης αποφασίζει να του δώσει τα χρήματα που ζητάει, χωρίς να είναι παρούσα η Δάφνη. Την ίδια ώρα στην εταιρία, το συμβούλιο των μετόχων κρύβει μια μεγάλη έκπληξη.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 108
Ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει τον τετραπέρατο Φοίβο και να τον πείσει ότι δεν γνωρίζει τον Ντίνο, ενώ η Δάφνη περιμένει αγχωμένη να γυρίσει πίσω το παιδί της. Ο Σωτήρης κοντράρεται με τον Μουρούνα, αλλά συμφωνεί να γίνει η Μελίνα η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Ο Βρανάς υποπτεύεται τη Μελίνα σχετικά με τον Μουρούνα και αναρωτιέται τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο. Η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες και για κακή της τύχη, ο Σωτήρης την βλέπει να είναι μαζί με τον Βρανά. Η Ξένια κλαίει και οδύρεται που χώρισε με τον Θεοχάρη, ενώ η Σμαράγδα με τον Μάνο παρακολουθούν τη Μελίνα και κάτι πολύ ύποπτο τους τραβάει την προσοχή. Και η πιο δύσκολη στιγμή για τους Μπούμπληδες έρχεται. Οι υπογραφές στο διαζύγιο μπαίνουν. Ο Σωτήρης και η Χριστίνα είναι πλέον ελεύθεροι!

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 109
Ο Μάνος κάνει έφοδο στη σουίτα της Μελίνας, ψάχνοντας για τον Μουρούνα, αλλά εκείνος καταφέρνει να μη γίνει αντιληπτός. Η Μόνικα και ο Βρανάς, μετά τις πληροφορίες του Ζαφείρη, αντιλαμβάνονται τη συνεργασία Μελίνας και Μουρούνα και αποφασίζουν να δράσουν από κοινού, ενώ η υπογραφή του διαζυγίου Σωτήρη και Χριστίνας, που είναι πλέον γεγονός, φέρνει αναστάτωση και απογοήτευση στη Μυρτώ και τον Θεοχάρη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος συνδέει το σημείωμα που είχε δοθεί στη Δάφνη, και που υποσχόταν αποκαλύψεις για τον Αλέξη, με την απαγωγή του Φοίβου και προτείνει στη Μυρτώ να το ερευνήσουν. Ο Αλέξης, ψάχνοντας τα χαρτιά του πατέρα της Δάφνης, έχει κάποιες υποψίες για την εξαφάνισή του και στήνει ένα σχέδιο με σκοπό να μάθει την αλήθεια, το βράδυ που η Δάφνη εγκαινιάζει τον νέο της χώρο.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 110
Στην βραδιά των εγκαινίων του πολυχώρου της Δάφνης, ο Αλέξης κατηγορεί τον Μουρούνα ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά και ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε ο Σωτήρης στη Χριστίνα, όταν υπέγραψε το διαζύγιο. Η ένταση, όμως, είναι μεγάλη και η καρδιά της πιέζεται. Ο Βρανάς την πάει σπίτι και εκεί βρίσκει τη Χριστίνα, η οποία δεν αισθάνεται καλά, εκείνος ανήσυχος την πάει στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αλέξης κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους. Η Δάφνη νιώθει περίεργα με την εξέλιξη της σχέσης τους. Παράλληλα, η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το σχέδιο της επένδυσης ολοκληρώνεται, η Μελίνα είναι τρισευτυχισμένη, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !