ΕΡΤ: Παγώνει το πλάνο...

1

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είχε αναγγείλει η διοίκηση της ΕΡΤ σύμφωνα με το οποίο εκτιμάται ότι θα αποχωρούσαν περισσότεροι από 300 εργαζόμενοί της. Επιθυμία της διοίκησης είναι μετά από το πρόγραμμα της εθελουσίας να καλύψουν θέσεις εργασίας που απαιτούνται για τη λειτουργία μίας σύγχρονης τηλεόρασης. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι το πρόγραμμα της εθελουσίας… σκοντάφτει στο αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών που θεωρεί υψηλό το κόστος ζητώντας διευκρινίσεις και ρυθμίσεις επί των αρχικών αποφάσεων. Ασφαλείς «πηγές» μάλιστα αναφέρουν ότι έχει ξεσπάσει… κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση της ΕΡΤ με στελέχη του Υπουργείου αναζητώντας… διαιτητή στο Μαξίμου. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι πως τις δύο προηγούμενες βδομάδες δεν συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΡΤ με τις ίδιες «πηγές» να υποστηρίζουν πως παρ' όλη την καθυστέρηση κάποιες αποφάσεις προχωρούν… κατόπιν προφορικής συνεννόησης, ακόμη και αν δεν έχουν εγκριθεί επίσημα από τη διοίκηση.

Melasblog - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ΕΡΤ Ετσι οπως εχει καταντησει πρεπει να (παγωσει) γενικως γιατι δεν παει αλλο ...πρεπει να κανει μια επανεκινηση με νεο πλανο και εξοπλισμο γιατι τζαμπα την πληρωνουμε ...πρεπει να ντρεπονται ετσι οπως την καταντησανε αλλα που φιλοτιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !