Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα ήθελα να είμαι όπως η Δάφνη στη σειρά»


Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας για τον ρόλο της Δάφνης που ενσαρκώνει στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Ποια είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα της Δάφνης που σου αρέσουν;
«Αυτό το κορίτσι μου αρέσει πάρα πολύ! Παρόλο που η ζωή δεν της έχει φερθεί απλόχερα, είναι αυθεντικά καλόψυχη, κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Δεν εί­ναι ευτυχισμένη, δεν είναι όμως και μίζερη, και αυτό επίσης το αγα­πώ σε εκείνη. Το κακό της στοιχείο θεωρώ πως είναι το γεγονός ότι εί­ναι ευκολόπιστη».

Σου μοιάζει η Δάφνη; 
«Μακάρι να μου μοιάζει, αν εξαι­ρέσεις το ευκολόπιστη, που δεν θα ήθελα να είμαι και δεν νομίζω ότι είμαι. Γιατί είναι μεγάλος έπαινος να θεωρείσαι καλός άνθρωπος».

Σε τι φάση συναντάμε τώρα την ηρω­ίδα που υποδύεσαι; 
«Η Δάφνη αποχαιρετά τον μεγά­λο έρωτά της. Ξεκινά κάτι καινού­ριο επαγγελματικά και αποφασί­ζει να σπουδάσει αυτό που πα­ράτησε όταν έμεινε έγκυος. Επί­σης θα μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με τον πατέρα της. Τώρα η τράπουλα θα ανακατευτεί από την αρχή».

Με τον Πέτρο είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα; «Μπορεί να υπάρξει, ακό­μα και αν υπάρχει κάπου εκεί βαθιά ένα υπόγειο ερω­τικό στοιχείο, που όμως εί­ναι καθαρά πλατωνικό, γιατί πρόκειται για έναν άντρα και μια γυναίκα. Μπορεί δηλαδή να μην εκδηλωθεί ποτέ και απλά να υφέρπει, επειδή έτσι είναι η φύση μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια