Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλάει για τη Ρούλα Κορομηλά: «Έχει κάνει ένα λάθος και της το είχα πει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” και τον Στάθη Πουρουτίδη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.
«Η Ρούλα έχει μια πίκρα μέσα της και τη βγάζει στις συνεντεύξεις της γιατί έφυγε από την τηλεόραση κα μετά ότι πήγε να κάνει δεν… περπάτησε. Είναι λάθος να “χτυπάει” τους νέους ανθρώπους. Οι νέοι άνθρωποι χρειάζονται από εμάς μια καλή κουβέντα, μια πλάτη, ένα χέρι για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν. Δεν γίνεται να είμαστε απέναντι στους νέους. Κι εμείς κάποτε νέοι ήμασταν. Βέβαια, η Ρούλα έχει κάνει ένα λάθος, το οποίο της το είχα πει.

Ότι δεν άλλαξε τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε. Παρέμεινε πάντα η Ρούλα των shows, με το μίνι, με τις χαριτωμενιές, όλα αυτά τα όμορφα. Και της είπα κάποια στιγμή “Ρούλα μου, μεγαλώνουμε και άρα πρέπει να αλλάζουμε λιγάκι σιγά σιγά. Κάνε κάτι διαφορετικό, κάποια κοινωνική εκπομπή, είσαι η πιο αγαπημένη”. Και μου έλεγε “όχι, εγώ θα μείνω εκεί”. Παρέμεινε, λοιπόν, σε αυτό που λέμε show woman, αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη Ρούλα Κορομηλά.

  «Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι η συγκεκριμένη τηλεοπτική persona που έχει αποδεχτεί ο κόσμος. Η γλυκιά κοπέλα, η χαριτωμένη, της διπλανής πόρτας, η αγαπησιάρα, η ναζιάρα. Αυτός είναι ο τύπος της Ελένης, αυτός έχει περάσει, αυτό έχουν αγαπήσει. Νομίζω ότι αν κάνει κάτι διαφορετικό, μια “επιθετική” δημοσιογραφία, μια άλλου είδους εκπομπή, δεν θα πάει», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !