Διέθεσαν χρήμα στην ''Εφ.Συν.''

0

Και ,όμως, η «Εφ.Συν.» κατά τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το ποσό ήταν 56.000 ολόκληρα ευρώ στα τέλη του περασμένου έτους και το ερώτημα είναι αν το μικρό ποσό είναι τυχαίο ή εντάσσεται στο πλαίσιο βελτίωσης της οριακότητας των οικονομικών καταστάσεων.

Σημειώνεται ότι το 2018 έκλεισε με ίδια κεφάλαια της τάξεως των 180.000 ευρώ και, δεδομένης της οριακότητας της κατάστασης, το ποσό που καταβλήθηκε ήταν ίσα ίσα για μην υπάρξει θέμα εφαρμογής των προϋποθέσεων του νόμου για το μετοχικό κεφάλαιο. Σημειώνεται ότι στο τέλος του 2018 οι υποχρεώσεις προς ασφαλιστικούς φορείς ανήλθαν σε 467.000 ευρώ από 223.000 ευρώ και αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει φέσι στα Ταμεία.

Με δεδομένο ότι πλέον έχει μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της «Εφ. Συν.», τα πολλά και διαφορετικά προβλήματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει (σ.σ.: υποθέτουμε ούτε και η Άντα Ψαρρά) αν θα προχωρήσουν σε νέες επενδυτικές κινήσεις. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, παρά τα προβλήματα της «Εφημερίδας των Συντακτών», οι εργαζόμενοι τα αντιμετωπίζουν με περισσή υπομονή, καταδεικνύοντας ότι πέρα και πάνω απ’ όλα είναι η βιωσιμότητα του φύλλου.

ΑΠΟ: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !