«Καφέ της Χαράς»: Ξανά μαζί ο Διονυσάκης με τη δασκάλα...

Η Ελεονώρα Αρκουδέα κατά κόσμον Αναστασία Νίκου υποδυόταν στον τρίτο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» την δασκάλα, η οποία λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια και στο τέλος παρά την διαφορά ηλικίας παντρεύτηκε με τον Διονυσάκη.

Η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς εξαφανίστηκε από τα φώτα και παρά το γεγονός ότι η σειρά επέστρεψε, η ίδια δεν συμμετέχει, αφού σύμφωνα με το σενάριο έχει χωρίσει με τον τηλεοπτικό σύζυγο της.

Ξαφνικά όμως την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με τον Δημήτρη Μαχαίρα (Διονυσάκης) και μας μπήκαν ιδέες!

Τι συμβαίνει τελικά;

Θα την δούμε ξανά στο «Καφέ της Χαράς»;

Η απάντηση είναι όχι, καθώς οι δύο ηθοποιοί ξανασυναντήθηκαν σε θεατρική παράσταση και όπως βλέπετε η Αναστασία Νίκου, έχει μεγαλώσει αρκετά, αν και δεν έχει αλλάξει καθόλου εμφανισιακά.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Η μεγαλύτερη αλλαγή που είχε ηθοποιός αυτά τα 14 χρόνια. Πραγματικά αγνώριστη με όλο τον σεβασμό. Είναι δυστυχώς στον άνθρωπο αυτό, δεν έχει να κάνει με τον χρόνο. Η Τασία πχ είναι ίδια με πριν 14 χρόνια παρόλο που είναι μεγαλύτερη της....
Ο χρήστης Billenios είπε…
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Απλώς κάποια κιλάκια παραπάνω πρεπει να εχει.

Ευτυχώς που είδαμε μετά από τόσα χρόνια μια φωτογραφία της γιατί σε σχόλια στο ίντερνετ έγραφαν πως έχει - φτου, φτου - πεθάνει(!) γι'αυτό δεν την βλεπουμε πουθενα! Φαίνεται ΤΟΣΟ παραξενο στον κόσμο κάποιος να αποσυρθεί από τα φώτα που βρίσκουν πιο λογικό να έχει πάει...στον αλλο κόσμο!

Καλά να'ναι η γυναίκα! :-)