Ρίχνει απόψε αυλαία με ένα συγκινητικό επεισόδιο

Χρήστος Παναγούλης
2
Αυλαία ρίχνει απόψε η κωμική σειρά του Alpha "Κρατάς Μυστικό", καθώς δεν κατάφερε να σημειώσει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης. Διαβάστε παρακάτω όσα θα παρακολουθήσουμε στο συγκινητικό φινάλε:

Επεισόδιο 18
Ο Τάσος και η Δώρα εκδηλώνουν ανοιχτά τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Η Μαίρη γίνεται η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να ραγίσει την καρδιά του Αριστείδη και η Τζένη θα βρεθεί να τον παρηγορεί. Την ίδια στιγμή η Κλάρα, ο Νεκτάριος, η Αγγελική και η Σίσσυ θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνουν κινδυνεύει να πέσει. Στο μεταξύ ο Θανάσης αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει διεθνή καριέρα στο παρκούρ ενώ η Λίζα, από μια παρεξήγηση, πιστεύει πως βρήκε επιτέλους τον έρωτα της ζωή της.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ηταν μια υπεροχη σειρα. Δεν τα πηγε καθολου ασχημα στα ποσοστα τηλεθεασης, τα οποια σχεδον διπλασιασε (απο 8-9% εφτασε εως 15-17% σε καποια επεισοδια). Ισως, το καλοκαιρι θα μπορουσε να παιξει σε επαναληψη, ωστε να το παρακολουθησουν ατομα που δεν το ειδαν στην Α' προβολη. Ηταν σειρα που αξιζε και θα μπορουσε να συνεχισει και με επιπλεον επεισοδια, δεδομενου οτι τα πηγαινε καλυτερα απο αλλες σειρες του ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !