Συμφωνία-σταθμός για την ΕΡΤ - Η ανακοίνωση

1

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες για την απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων μεγάλων διοργανώσεων σε πολλαπλά αθλήματα -εκτός ποδοσφαίρου και μπάσκετ- από την EBU, με διάρκεια από το 2020 έως και το 2024. Πρόκειται για συνολικά 38 διαφορετικά αθλητικά γεγονότα σε στίβο, κολύμβηση και καλλιτεχνική κολύμβηση, πόλο, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, καταδύσεις, κωπηλασία, τρίαθλο, ποδηλασία, καθώς και για τους εκτός έδρας αγώνες πόλο του Ολυμπιακού στο LEN Champions League και το Final 8 της Διοργάνωσης.

Με ορίζοντα τετραετίας και εξορθολογίζοντας τα κόστη, δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας της για τη λελογισμένη απόκτηση αθλητικών προγραμμάτων, η Διοίκηση της ΕΡΤ προχωρά σε μεταδόσεις Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα. Ενδυναμώνει και επιβεβαιώνει έτσι τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης στην κάλυψη σπουδαίων αθλητικών γεγονότων και ενισχύει το τηλεοπτικό της πρόγραμμα με μεταδόσεις σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

Η συμφωνία για την κάλυψη διεθνών αθλητικών διοργανώσεων έρχεται σε μια χρονιά όπου στο πρόγραμμα της ΕΡΤ δεσπόζει η επερχόμενη κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ενώ συνεχίζεται η προβολή σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως η Formula 1, το διάσημο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός και το Basketball Champions League.

Ακολουθεί αναλυτικά ο κατάλογος των αθλητικών γεγονότων που αποκτήθηκαν από την EBU:

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να και ένα καλό νέο για τα υπόλοιπα αθλήματα.
    Μακάρι να κάνει συμφωνίες και με άλλα και να μην βλέπουμε RAISPORT και άλλα κανάλια του εξωτερικού Α.γεγονότα που δεν τα έχει η ΕΡΤ και τα έχουν αυτές.
    Κρίμα είναι να μην τα δείχνει.

    Για το πόλο που είχε ούτε τους μισούς αγώνες που έβαζε τον προηγούμενο μήνα,έβλεπα παιχνίδια στο Μ4 SPORT Ουγγρικό ελεύθερο δορυφορικό η όπου αλλού τα έβρισκα.
    Τι να κάνουμε έτσι παν αυτά αφού μας τιμωρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !