Τάσος Χαλκιάς: «Αν θέλει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ να κάνει το Λαβ Σόρρυ να βρει άλλον Σάκη»

Όταν ο Τάσος Χαλκιάς άκουσε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα πως η Κωνσταντίνα Μιχαήλ θα έλεγε “ναι” σε ενδεχομένη τηλεοπτική επιστροφή του Λαβ Σόρρυ, η απάντηση που έδωσε γελώντας ήταν η εξής: “Να βρει έναν άλλον Σάκη και να το κάνει! Δεν πιστεύω σε αυτά. 30 χρόνια μετά μπορώ να κάνω κάτι που θα με εκφράζει 30 χρόνια μετά, όχι κάτι που με εξέφραζε 30 χρόνια πριν. Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι εναντίον των ριμέικ”.

Όταν ο Αρτ ρώτησε τον Τάσο Χαλκιά για τη συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής: “Στις Άγριες Μέλισσες ήταν εντελώς φιλική συμμετοχή, άλλωστε το έγραφε και στα τρέιλερ και δεν πήρα λεφτά βεβαίως. Τι είναι τόσο εντυπωσιακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Μου λέει ο παραγωγός “Τώρα τι να σε πληρώσω ρε Τάσο, επειδή του ήρθε του σκηνοθέτη για μια μέρα γύρισμα”; Του είπα τίποτα”.

 “Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει να γίνει κριτής! Εγώ δεν έχω δεχτεί τέτοια πρόταση. Αν δεχτώ θα το σκεφτώ”, απάντησε ο Τάσος Χαλκιάς σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε κριτής σε show.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια