Αυτό είναι το απόσπασμα που έκανε τη Μαρία Μπεκατώρου να νιώσει απίστευτη αμηχανία...

«Έχεις φύγει ποτέ από εκπομπή, στην οποία ήσουν καλεσμένη, επειδή αισθάνθηκες άβολα», τη ρώτησε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Κώστας Τσουρός. «Ναι, φυσικά. Έχω φύγει. Πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν στο Τελεσίτυ και τότε ήταν που είχα αρχίσει να γίνομαι γνωστή από τις εκπομπές του Θέμου, του Λάκη Λαζόπουλου και των Ράδιο Αρβύλα. Με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Άννας Δρούζα καθώς είχαν ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους αυτούς που αγαπούν οι συγκεκριμένες εκπομπές. Τους είπα ότι δεν αισθάνομαι καλά να το κάνω, τους ρώτησα ποιοι άλλοι θα είναι καλεσμένοι και μου είπαν πως ‘δεν θα υπάρχει πρόβλημα, εσείς θα είστε η βασική καλεσμένη και θα δώσουμε μια κοινωνική διάσταση στο θέμα».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ντύθηκα, φτιάχτηκα και πήγα σε μια εκπομπή- δεν θέλω να πω ποιοι ήταν οι άλλοι καλεσμένοι- που αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έφυγα από την αρχή και για αυτό τα βάζω με τον εαυτό μου. Έκατσα, υποτιμήθηκα από όλη την ομάδα και μετά έφυγα. Αυτό ήταν το πρώτο μάθημα που πήρα όντας ακόμα σε ένα μικρότερο κανάλι, που για μένα είναι πάντα μεγάλο, το Τελεσίτυ. Από τότε δεν την έχω ξαναπατήσει σε αυτό το επίπεδο ποτέ. Πάω πάντα εκεί που ξέρω ότι με αγαπάνε πολύ».

 Μια εκπομπή με καλεσμένους τους: Παναγιώτης Τόκος, ο κ. Ευαγγελόπουλος (Εθνικός Σταρ), η Μαρία Μπεκατώρου, η Βέρα Λάμπρου, ο Αλέξανδρος Πετρίδης, η Λιλή από τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια, ο Βας Βας ο Παρασκευάς. Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση των καλεσμένων και στη συνέχεια το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας.

 Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και όσο η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στη αναμονή για την δική της παρουσίαση, βλέπουμε να βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία και να μη νιώθει καθόλου άνετα. Όταν ήρθε η σειρά τους να μιλήσουν ο Αλέξανδρος Πετρίδης διευκρινίζει ευγενικά πως εκείνοι (ο ίδιος και η Μαρία Μπεκατώρου) δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά στην τηλεόραση, άλλα ότι αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτό μπήκαν στην τηλεόραση, θέλοντας να πει στην Άννα Δρούζα πως δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τους προηγούμενους καλεσμένους αφού δουλεύουν 15 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Κοιτάξτε τη Μαρία και κοιτάξτε καί τη Δρούζα. Η μια στα αζητητα και η άλλη στην κορυφή. Εκεί δηλαδή που τους αξίζει.