Με πρωτιά και ρεκόρ η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για τη Φαίη Σκορδά

Δυνατά ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για «Το πρωινό». Η εκπομπή κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας μάλιστα,  τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, την υψηλότερη επίδοσή της ( 25,3% ), στο δυναμικό κοινό 18-54, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα 3 – 7 Φεβρουαρίου, η Φαίη Σκορδά ήταν στην πρώτη θέση, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 21,4%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 3,8 μονάδες.

Οι γυναίκες ήταν το πιο πιστό της κοινό με τα ποσοστά τηλεθέασης να κινούνται σε υψηλά επίπεδα και να αγγίζουν ακόμα και το 23,8% σε επιμέρους γυναικείο κοινό.

Και το ανδρικό κοινό, όμως, έκανε αισθητή την παρουσία του στην παρέα της εκπομπής, χαρίζοντας ποσοστά τηλεθέασης έως και 17,9%.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Λιγο ντροπη, ετσι εγραφε και για τον Ιανουαριο και μετα εχασε απο την Καινουργιου. Ποσο δευτερο αυτο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με αρέσει που συγκρίνουν την εβδομάδα και δεν συγκρίνουν τον μήνα και όλη την χρονιά...Το κανάλι πανηγυρίζει για την μία εβδομάδα που βγήκε πρώτη με ρεκόρ που αυτά τα νούμερα απλά τυχερά είναι και δεν είναι να πεις ούτε 28 και 30.Δηλαδή αν δεν έχανε από την Καινούργιου και ήταν μία με δύο μονάδες πρώτη καθημερινά,οι ανακοινώσεις βροχή θα έπεφταν.

Το καλό είναι σε όλο αυτό ότι σταμάτησε ο άλλος το θάψιμο και τα κοσμητικά επίθετα στην Σκορδά...Τι κάνει νιάου νιάου...


Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ήταν και η μόνη εβδομαδα που ήταν πρώτη χαχαχχαχααχα.
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Ρε συ Unknown 2:49 και 6:19 μ.μ.
Έγραψες το μεσημέρι ένα σχόλιο και μπαίνεις το απόγευμα να γράψεις ένα ακόμα συνεχόμενο κιόλας χωρίς να έχει προηγηθεί άλλο σχόλιο..., δεν το βρίσκεις λίγο εμμονικό;

Όταν λες τυχερά; Κληρώνει και απλά κερδίζει;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πασχαλίδη δύο διαφορετικοί είμαστε,ο 6:19μ.μ είμαι και δεν έχω καμία σχέση με τον άλλον.
Εγώ πάντως εμμονές δεν έχω και γράφω ένα σχόλιο άντε και να κουβεντιάσω με τα παιδιά.
Αυτού του τύπου σαν του 2:49 δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Δεν είναι τίποτα και άνετα βρίσκεις αν θέλεις από που βγαίνουμε...