"Κλειδώνει" το μεσημέρι η Ελεονώρα...


Το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha είναι αβέβαιο ακόμα και όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις, που λογικά θα βγουν στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με την εκπομπή “Μεσημέρι YES” και ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου, σε περίπτωση που η Ελένη αποχωρήσει από τον σταθμό, οι άνθρωποι του Alpha προορίζουν για αντικαταστάτριά της στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη την Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη δημοσιογράφο, η εκπομπή “Μεσάνυχτα” θα ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο της και δεν θα συνεχιστεί τρίτη σεζόν. «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι του χρόνου στον Alpha και συγκεκριμένα στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Εάν η Ελένη Μενεγάκη αποχωρήσει, εννοείται ότι τη ζώνη 13:00 – 15:00 αναλαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Σε περίπτωση που γίνει η απίστευτη ανατροπή και η Ελένη μείνει στο κανάλι, υπάρχει το 15:00 – 17:00, το 16:00 – 18:00, υπάρχει χώρος εκεί. Τα “Μεσάνυχτα” δεν θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν, έτσι λένε οι πληροφορίες μου», είπε η Νάνσυ Νικολαϊδου.Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Τόλης είπε…
Η Ανατροπή θα ήταν η Ελένη να μην το κουνήσει και να έμπαινε μετά η Ελεονόρα όπως επίσης να έμπαινε η Αντελίνα μετά από εκείνη και μετά το Δελτίο.
Ο χρήστης κωστής είπε…
3.53 Ακόμα και να μείνει στον Άλφα αποκλειω προσωπικά να μείνει σε αυτή την ζώνη και σε αυτή την εκπομπή. Έχει βαρεθεί και η ίδια αυτό που κάνει, φαίνεται, το δείχνει εδώ και χρόνια.
Βέβαια όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι που κάνει της έδωσε τηλεθέαση. Εδώ θα τα λέμε όλα. Την ξαναθυμήθηκε κόσμος που την είχε ξεχάσει , και βλέπει νούμερα πολύ υψηλά εδώ και λίγο καιρό.
Στο θέμα μας. Αν της δώσουν ένα βραδινό ίσως να την κρατήσουν, αλλά δεν νομίζω ότι καίγονται και όλας. Παίζουν πολύ έξυπνα το παιχνίδι της. Με το που είπε να λανσάρει στον κόσμο ότι πάει για Αμερική και λοιπές μπούρδες για μένα, αμέσως ο Άλφα έβγαλε ονόματα για την αντικαταστάτρια της. Αυτό δείχνει ότι ο Άλφα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.
Ο χρήστης natasa είπε…
ΑΙΣΧΟΣ