«Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν ήταν και ότι πιο επιτυχημένο»

Η Τίνα Σακελλάριου, σύζυγος του αείμνηστου Αλέκου Σακελλάριου, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, όπου απάντησε και για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή, που όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν ήταν και ότι πιο επιτυχημένο.

Υπάρχουν σήμερα συγγραφείς που να φτάνουν στο επίπεδο του Σακελλάριου;
Δυστυχώς, δεν βλέπω να υπάρχει κάτι. Μακάρι να υπάρξουν όμως. Εκτιμώ πολύ τον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, που έχουμε συνεργαστεί. Και πολύ ευχαρίστως να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. Επίσης, ο Ρήγας με τον Αποστόλου έχουν κάνει ωραία πράγματα.

Η συνεργασία σας με τον Μάρκο Σεφερλή πώς ήταν;
Η συνεργασία μας δεν ήταν και ότι πιο επιτυχημένο. Ήταν βέβαια πολύ μικρός τότε ο Μάρκος, τον είχα δει που έκανε το “Ταξί” στον ΑΝΤ1 και μου άρεσε πολύ. Μου είχε ζητήσει να ανεβάσει τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο και του έδωσα τα δικαιώματα. Το έργο το πήγε στα δικά του μέτρα κι εμένα αυτό δεν μου άρεσε.

Είναι δύσκολο να έχεις μια συνέπεια πάνω στο κείμενο. Να ξεκαθαρίσω ότι τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ηθοποιό, απλά, όταν ανεβάζεις έργα του Σακελλάριου, οφείλεις να ακολουθείς το κείμενο όπως είναι. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Αυτά όμως συμβαίνουν στις δουλειές, δεν έγινε κάτι, δεν τσακωθήκαμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια