Ολικό επαναλανσάρισμα ετοιμάζει η ΕΡΤ


Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ το επόμενο διάστημα. Με άξονα δύο σημαντικά ορόσημα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι και τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, σχεδιάζει η δημόσια τηλεόραση το οριστικό επαναλανσάρισμα, που θα υλοποιηθεί την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», σκοπός της διοίκησης είναι να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος της μέχρι στον Ιούλιο, ώστε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα μεταδώσει αποκλειστικά η ΕΡΤ, ν' αρχίσει εντατικά την καμπάνια για το νέο προφίλ της. Από τον προϋπολογισμό του 2020 υπολογίζεται ότι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ θα αξιοποιηθούν για το πρόγραμμα και επενδύσεις, ενώ ξεκινούν άμεσα τα πρώτα βήματα για να κάνουν την ΕΡΤ1 ένα πιο ελκυστικό κανάλι για το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει στην απογευματινή ζώνη ένα μαγκαζίνο στα πρότυπα του «The View», με πέντε γυναίκες δημοσιογράφους, αλλά και ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Για το μεσημέρι εντάσσεται προσεχώς η εκπομπή «Μεσημερολόγιο» με τον Κώστα Λασκαράτο, τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ενώ στη βραδινή ζώνη έρχονται η σατιρική εκπομπή με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, «Instalation», αλλά και η εκπομπή «Συναντήσεις».

Τελειώνοντας, στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου εντάσσεται μία εκπομπή με θέμα τη Eurovision, την οποία θα παρουσιάζει ο Μιχάλης Μαρίνος. Στο επίπεδο της μυθοπλασίας προχωρούν οι συζητήσεις για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Βικτόρα Χίσλοπ, «Καρτ Ποστάλ».

Πηγές: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Αν δεν διώξουν Λυκουρόπουλο που χαντάκωσε την αθλητική ζώνη δεν γίνετε τίποτα....
Ο χρήστης Ploutarchos είπε…
Λόγια, λόγια, λόγια... και εξέλιξη καμία
Ο χρήστης billakos είπε…
Την ξερετε την παροιμία...

Όπου ακους πολλά κεράσια...παρε το καλάθι και φύγε!