Έγινε το ραντεβού! Αναλαμβάνει τη ζώνη μετά το διαζύγιο του ALPHA με την Ελένη


Πολύς ντόρος έχει γίνει για το πρόσωπο που προορίζει ο ALPHA στη μεσημβρινή του ζώνη, μετά από την αποχώρηση -βόμβα της Μενεγάκη στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το πρόσωπο ,λοιπόν, βρέθηκε, και είναι ήδη στο δυναμικό του καναλιού.Όπως μεταφέρει το typologies.gr, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ήδη το ραντεβού με τη διοίκηση κι αναλαμβάνει τη μεσημβρινή ζώνη 1-3 του ALPHA από το α' μισό της καινούργιας σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Mπράβο, πολύ ευχάριστη είδηση. Επιτέλους μια αλλαγή. Επιτέλους.
Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά, είναι εξαιρετική ως παρουσιάστρια και μπορεί εύκολα να κερδίσει το κοινό . Σωστή επιλογή. Η αντελίνα μάλλον θα πάει στο 3-5 οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Επιτέλους ξυπνάει ο Άλφα. Καιρός ήταν.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Η πιο εύστοχη επιλογή, αρκεί να στήσει σωστή εκπομπή και μη γίνει Τατιάνα!!!
Η Ελεονώρα τα έχει όλα:έξυπνη, μορφωμένη, λαμπερή, μπορεί να ελιχθεί άνετα από ψυχαγωγία σε πιο ενημερωτικά θέματα και αυτό πρέπει να κάνει. Η επιλογή μιας μονοδιάστατης εκπομπής θα της κάνει κακό!
Και επιτέλους θα την ξαναδούμε live, γιατί πιστεύω ότι της πάει πάρα πολύ αυτή η αμεσότητα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μα η Μελέτη είναι ακριβώς ότι χρειαζόταν το κανάλι για την θέση αυτή.Άλλη δεν μπορούσαν να βάλουν διότι η Μελέτη σε αυτό είναι ας πούμε καθηγήτρια και το παίζει καλά στα δάχτυλα της.
Το κανάλι μην κάνει κανένα σφάλμα και να την αφήσει να δουλέψει για να κάνει ένα μεσημεριανό αντάξιο των προσδοκιών.
Με βιασύνη τίποτα δεν γίνεται.
Όπως και να έχει την καλύτερη επιλογή έκανε.
Ο χρήστης natasa είπε…
ΑΙΣΧΟΣ