Μενεγάκη- ALPHA: Όσα έγιναν στο κρίσιμο ραντεβού

4

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από ραντεβού που είχε με τη Διοίκηση του Alpha, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση. Μετά την επιστολή με την οποία δήλωνε ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό της, που λήγει τον Ιούνιο, η παρουσιάστρια κλήθηκε σε ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε αν είναι σίγουρη ότι δεν επιθυμεί να μπει σε συζήτηση ανανέωσης και εκείνη έκανε σαφές ότι μιλά μόνο με ιδιοκτήτες σταθμών. Στη συνέχεια υπήρξε και διαφωνία σχετικά με την εμπορική επιτυχία της εκπομπής, «Ελένη», η οποία σημειώνει σημαντικά έσοδα. Φέρνει διαφήμιση, αλλά τελικά δεν είναι κερδοφόρα, αντέτεινε η διοίκηση, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να υπολογίζονται και οι επιστροφές που κάνει ο Alpha στο τέλος του χρόνου στα media shops.   Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι… διαφωνούν και χώρισαν χωρίς να δοθεί-για την ώρα-άλλη συνέχεια.

Real Life - Nαταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 40% ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ .....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ....Ο ΑΛΦΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.04 Πρώτη φορά που βλέπω σχόλιο σου με πάνω απο 1 λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραφε και παλιά όταν ήταν κυβέρνηση ο σύριζα. Ηρέμησε όταν βγήκε ο μητσοτάκης. Θυμήθηκε τον σύριζα που έπινε το αίμα των καναλαρχών με το καλάμάκι για αυτό βλέπεις ολόκληρες προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόνεσαν τα μάτια μου! προτείνω τη διαγραφή σχολίων που ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ!

    επί της ουσίας του ποστ, θεωρώ ότι είναι μπούρδες αυτά που λέει! ότι και καλά η Μενεγάκη μιλάει μόνο με καναλάρχες! και που το ξέρει αυτό η "δημοσιογράφος"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !